Camelbak Podium+ Dirt bidon, 0,62 l, črn

Camelbak Podium+ Dirt bidon, 0,62 l, črn

Številka: 1325138001
CamelBak bidon Podium+ Dirt je kakovosten bidon s prostornino 0,62 litra, ki ustreza standardnim nosilcem steklenic. Ima poseben ventil, ki preprečuje nehoteno uhajanje tekočine iz bidona in pokrovček, ki umazaniji preprečuje, da bi dosegla ustnik. Celoten opis

default
default
18,93 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1325138001

Predstavitev

CamelBak Podium+ Dirt bidon, 0,62 l

Bidoni CamelBak so znani po svoji izjemni kakovosti. Izdelani so 100 % brez BPA, BPS in BPF. Odlikuje jih poseben varnostni ventil Jet Valve™, ki preprečuje uhajanje tekočine iz bidona med športno aktivnostjo. V ventilu se nahaja membrana, ki se po uporabi samodejno zapre. Zasnovani so tako, da se prilegajo standardnim nosilcem za bidone. Poseben pokrovček preprečuje, da bi umazanija in prašni delci dosegli ustnik, zato je bidon Dirt kot nalašč za kampiranje in športne aktivnosti na prostem.

Je v celoti razstavljiv, kar vam omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. Odprtina za polnjenje je dovolj velika, da lahko v steklenici pripravljate različne napitke in jim dodajate led. Njegova površina spominja ne trdo peno. Močnejši pritiski in udarci lahko na površini pustijo trajne vdolbine. 

Glavne lastnosti

  • 100% brez BPA, BPS in BPF
  • Pokrovček, ki preprečuje nabiranje umazanije na ustniku
  • Poseben ventil preprečuje neželeno uhajanje tekočine
  • Razstavljiv in enostaven za čiščenje

Tehnične podrobnosti

Prostornina 0,62 l
Teža 80 g

Garancija: doživljenjska