Gigaset C570HX dodatna slušalka - Odprta embalaža

Gigaset C570HX dodatna slušalka - Odprta embalaža

Številka: 2735915
Z estetsko napako Odprodaja
Dodatna slušalka Gigaset C570HX je združljiva z vsemi modeli Gigaset HX. Eleganten, okolju prijazen telefon z možnostjo shranjevanja do 200 stikov, nastavljanja opominov in 18 različnimi melodijami zvonjenja. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis
54,99 €
Vključno z DDV
42 €
-23%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.

Številka: 2735915

Predstavitev

Kompatibilnost z vsemi modeli Gigaset HX

Zanesljiv brezvrvični telefon ni le uporabniku prijazen: je tudi eleganten v kombinaciji z izjemno kakovostjo zvoka in optimalno zvočno zmogljivostjo, tako da boste razločno slišali vsako besedo. Kompatibilen je z vsemi DECT / CAT-iq usmerjevalniki. Velik barvni zaslon TFT ponuja visoko ločljivost in branje z lahkoto. Ima šest preprostih ikon za vstop v glavni meni, poleg tega pa lahko izberete jumbo način za prikaz večjih številk.

V telefonskem imeniku je lahko do 200 stikov, vključno z imenom, priimkom in 3 številkami za vsakega, tako da lahko preprosto shranite številke vseh svojih prijateljev. Zahvaljujoč bližnjicam lahko dosežete svoje najljubše stike, ne da bi morali vnesti številke. Poleg tega praktična funkcija opominjanja za rojstni dan pomeni, da ne boste nikoli pozabili posebnih dni svojih ljubljenih.

Kadar si zaželite miru in tišine, lahko s priročnim gumbom za preklop med dnevnim/nočnim načinom izklopite zvonjenje. Klice VIP-stikov iz vašega telefonskega imenika boste še zmeraj slišali, tako da ne boste zamudili nobenih pomembnih klicev.

Kot vsi brezžični telefoni Gigaset je tudi C570HX opremljena z okolju prijazno ECO DECT tehnologijo. Telefon v stanju pripravljenosti ne seva, med klicem se pa količina sevanja samodejno prilagodi razdalji med bazo in mobilno enoto. Čim krajša je razdalja od baze, manjše je sevanje.

 Gigaset C570HX

Glavne lastnosti

  • Kompakten dizajn, vrhunska ergonomija, zmogljiva tehnologija
  • Velik barvni zaslon TFT (58 mm)
  • Telefonski imenik za do 200 stikov s po 3 številkami
  • Lahko se nahaja kjer koli, ker ne zahteva posebne osnovne postaje

Tehnične podrobnosti

Brezvrvični da
Prikaz številke da
Prostoročno da
SMS da
Napajanje 2× standardna AAA akumulatorja
Budilka / opomnik da
Število melodij zvonjenja 18
Čas pripravljenosti do 320 ur
Čas pogovora do 17 ur
Imenik do 200 stikov
Dimenzije (mm) 168 × 48 × 22

Garancija: 2 leti