CarPlan Tetrosil Pranje Advanced set, 10-delni

CarPlan Tetrosil Pranje Advanced set, 10-delni

Številka: 2529440
Odlična cena
Priročen in kakovosten 10-delni čistilni set Pranje Advanced. Celoten opis
39,32 €
Vključno z DDV
21,90 €
-44%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.9. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2529440

Predstavitev

Tetrosil 10-delni set Pranje Advanced

 • Priročen in kakovosten 10-delni pralni set Pranje Advanced
 • Triplewax Jumbo goba za pranje vozila
 • Triplewax krpa iz mikrovlaken
 • Carplan šampon za avto, v voskom, 1 l
 • Carplan sprej za armaturno ploščo Sijaj New Car, 500 ml
 • Carplan loščilo za pnevmatike, 500 ml
 • Carplan ultra čistilo za platišča, 500 ml
 • Triplewax krtača za pranje platišč
 • Carplan ultra odstranjevalec insektov, 500 ml
 • Krpa, sintetična, koža, 35 × 40 cm
 • Vedro s pokrovom
Tetrosil 10-delni set Pranje Advanced

Triplewax Jumbo goba za pranje vozila

Triplewax goba je izjemno vpojna ter zadrži vodo, odstrani umazanijo iz pločevine, stekla, plastičnih oblog, platišč in gume. Velika površina je učinkovita za čiščenje z minimalno napora ter brez prask.

Triplewax krpa iz mikrovlaken

Krpa iz mikrovlaken je primerna za čiščenje avtomobila in za gospodinjsko uporabo. Sestava iz mikrovlaken je zelo vpojna in zelo mehka, zato ne bo opraskala nobene površine. Uporabite jo lahko mokro za splošno čiščenje, suho za poliranje brez madežev in lis.

Carplan šampon za avto, v voskom, 1 l

Šampon z voskom CarPlan Ultra je učinkovito sredstvo za temeljito čiščenje cestne umazanije in nečistoče iz vašega vozila ter obenem daje sloj voska za zaščito laka. Napredna formula pusti vozilo v bleščečem stanju. Ne pušča lis. Prednosti: Čisti, daje lesk in ščiti; globoko počisti in odstrani cestno umazanijo; doda zaščitni sloj voska; bleščeč sijaj brez lis.

Carplan sprej za armaturno ploščo Sijaj New Car, 500 ml

Čistilo za armaturno ploščo na silikonski osnovi zagotavlja visok sijaj in pusti prijeten, svež vonj po vsaki uporabi. Enostaven za uporabo, enostavno ga razpršite po armaturni plošči in plastičnih oblogah.

Zaščita za pnevmatike CarPlan Tyre Silk

Zaščita za pnevmatike CarPlan Tyre Silk je večkrat nagrajena z strani revije Auto Express in nadaljuje prevlado v kategoriji premazov za pnevmatike. Učinkovit „moker“ izgled – samo razpršite za izjemen rezultat. Izdelek vsebuje posebno mazivo, ki preprečuje pojav popokanja sten pnevmatike. Pogosto ga uporabite in boste preprečili učinek staranja pnevmatike. Edinstven „SUPER FLOW“ ventil omogoča prost pretok, tudi ko je doza obrnjena narobe, kar daje maksimalen nadzor ter zmanjša izgubo. Enostavno razpršite po čisti pnevmatiki za takojšen visok sijaj, ki traja več tednov – garantirano! PREDNOSTI: Učinkovit „moker“ izgled; edinstven ventil; preprečuje staranje in pokanje stene pnevmatike. 

Carplan ultra čistilo za platišča. 500 ml

Sredstvo za čiščenje platišč CarPlan Ultra Wheel Cleaner za aluminijska platišča in pokrove platišč. Učinkovito odstrani zapečen zavorni prah, cestno umazanijo in cestni prah. Močna formula počisti vsakdanjo umazanijo in pusti platišče izjemno čisto.

Triplewax krtača za pranje platišč

Krtača za pranje platišč Triplewax ima močne in trpežne ščetine, idealne za čiščenje umazanije in zavornega prahu z alu platišč. Primerna za vse vrste platišč. Ni abrazivna. Za najboljše rezultate priporočamo uporabo Wonder Wheels sredsta za čiščenje platišč.

Carplan ultra odstranjevalec insektov, 500 ml

Odstranjevalec insektov CarPlan Ultra je učinkovito sredstvo za učinkovito odstranjevanje mrčesa, drevesne smole in ptičjih iztrebkov iz avtomobilske pločevine, stekla, odbijačev, rešetk in žarometov. Površino pusti sijočo in brez lis.

Krpa, sintetična, koža, 35 × 40 cm

Krpa iz sintetične jelenje kože odlično absorbira vodo. Suši brez poščanja sledi. Navodila za vzdrževanje: ročno operite in ožemite pred prvo uporabo.Vedno vzdržujte krpo vlažno v škatlici. Po vsaki uporabi operite krpo z milom. Ko se usnje posuši in postane trdo, ga namočite v vodo. Primerna za čiščenje avtomobila in za gospodinjsko uporabo. Sestava iz mikrovlaken je zelo vpojna in zelo mehka, zato ne bo opraskala nobene površine.

Vedro s pokrovom

Vedro s pokrovom boste lahko uporabili za mešanje šampona z vodo. Po končanem delu pa lahko vso kozmetiko za nego vozila pospravite vanjo.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

OPOZORILO

 • H226 Vnetljiva tekočina in hlapi.
 • H319 Povzroča hudo draženje oči.
 • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.
 • P280 Nositi zaščitne rokavice / zaščitno obleko / zaščito za oči / zaščito za obraz.
 • P303 + P361 + P353 Pri stiku s kožo: Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Izprati kožo z vodo ali prho.
 • P305 + P351 + P338 Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
 • P501 Odstraniti vsebino / posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.
 • P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano.

Tehnične podrobnosti

Vrsta čistilni set
Količina 10
Sestavine so označene na embalaži.