ZSPORT ŠPORTNI NEDERČEK DIVINE FITLINE, črna/turkizna/čipka , podpora 4, 75 C

ZSPORT ŠPORTNI NEDERČEK DIVINE FITLINE, črna/turkizna/čipka , podpora 4, 75 C

Številka: 100053075139
Partnerska prodaja
Modrček DIVINE FITLINE omogoča odlično podporo vašim prsim pri vseh intenzivnejših športih (Level five: 4)‏ Najnovejši dizajn z še več novostmi. Material: izboljšan, čisti coolmax, lycra (omogoča koži, da regulira telesno temperaturo in odvaja pot navzven od kože) Celoten opis

51,90 €

Partnerska zaloga zadnji kos

15.5. - 17.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100053075139

Predstavitev

Zsport je francoska znamka, ki ponuja vrsto tehničnega in športnega spodnjega perila. Z uporabo medicinske tehnologije v svojih izdelkih se odziva na obremenitve dojk žensk med fizičnim naporom. Podjetje Zsport se je rodilo leta 2000 iz znanja matične družbe Médical Z, ki deluje na področju pooperativnih omejitev in je strokovnjak v tem sektorju.

Modrček omogoča odlično podporo vašim prsim pri vseh intezivnejših športih(Level five: 4)‏ Lahek in učinkovit material Fresh light nudi učinkovitejšo termoregulacijo, ki omogoča najhitrejše sušenje in dihanje kože zaradi znojenja. Nov tehnološko dodelan dvojni trak težo dojk enakomerno porazdeli na ramena in s tem absorbira težo, eleganten V-izrez na hrbtu pa je tanjši in omogoča še večjo svobodo gibanja. Zunanji in ploski šivi preprečujejo draženje in drgnjenje kože! Material:izboljšan čisti coolmax, lycra (omogoča koži, da regulira telesno temperaturo in odvaja pot navzven od kože!