VeryFit ID205 DIX01 BLACK

VeryFit ID205 DIX01 BLACK

Številka: 100018238683
Partnerska prodaja Odprodaja
Pametna ura VeryFit ID205L postane vaš nepogrešljiv spremljevalec pri vsakodnevnih aktivnostih. Ura je na zapestje pritrjena z lepim črnim silikonskim trakom, ki vsebuje sistem za enostavno klikom za hitro in enostavno odstranjevanje / jermen. Barvni zaslon TFT-LCD 1. Celoten opis
66,60 €
Vključno z DDV
47,70 €
-28%
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

30.7. - 31.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100018238683

Predstavitev

Pametna ura VeryFit ID205L postane vaš nepogrešljiv spremljevalec pri vsakodnevnih aktivnostih. Ura je na zapestje pritrjena z lepim črnim silikonskim trakom, ki vsebuje sistem za enostavno klikom za hitro in enostavno odstranjevanje / jermen. Barvni zaslon TFT-LCD 1.3 "je enostaven za branje in udoben za uporabo. Pokriva ga 2,5D močno trdljeno steklo. Ura je povezana z mobilnim telefonom s pomočjo aplikacije VeryFit Pro. Jasni grafi vsebujejo informacije o vseh dejavnostih (število korakov skupaj s približnim številom porabljenih kalorij ), srčni utrip in kakovost spanja.. Nesporna prednost tega modela je inovativni zdravstveni način za ženske (žensko zdravstveno varstvo), ki lahko na primer napove menstruacijo in ovulacijo na podlagi pridobljenih podatkov. Življenjska doba baterije je več kot 10 dni, če se omejite na časovni način, vam ura ponuja do 45 dni. Čas polnjenja je 2–3 ure.

Značilnosti:

Vibracijski alarm
14 športnih načinov (hoja, tek, kolesarjenje, pohodništvo, tekalna steza, kolo, košarka, nogomet, badminton, tenis, plezanje, joga, ples, fitnes)
Vgrajeni merilnik srčnega utripa
Pedometer
Obvestila mobilnega telefona (SMS, klici, elektronska pošta, opomniki)
Funkcije treninga
Nadzor glasbe
Opomnik, ko dolgo sedite
Dihalne vaje
Poiščite mobilni telefon
Izračun kalorij
Štoparica
Zdravstveno varstvo žensk

Združljivost :
Android – 4.4 in novejši
iOS – 8.0 in novejši
Bluetooth – 5.0. in kasneje

Naložite navodila TUKAJ .

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.