Casio G-Shock Original Skeleton Series GA-2000SKE-8AER (633)

Casio G-Shock Original Skeleton Series GA-2000SKE-8AER (633)

Številka: 100051161263
Partnerska prodaja
Casio G-Shock je kolekcija, ki koncept „trajnosti“ dvigne na novo raven. Ovitek je izdelan iz fine smole, ki skupaj z ogljikovimi vlakni zagotavlja še večjo obstojnost in hkrati majhno težo ure. Dolžina ure je dvojno ojačana in tako brez težav zaščiti natančno delovanje ure pred padcem ali udarcem. Celoten opis
148,20 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

29.7. - 30.7. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100051161263

Predstavitev

Casio G-Shock je kolekcija, ki koncept „trajnosti“ dvigne na novo raven.
Ovitek je izdelan iz fine smole, ki skupaj z ogljikovimi vlakni zagotavlja še večjo obstojnost in hkrati majhno težo ure. Dolžina ure je dvojno ojačana in tako brez težav zaščiti natančno delovanje ure pred padcem ali udarcem.. Izboljšana je tudi trajnost in nadzor gumbov.

Dial se ponaša s kombinacijo analognega in digitalnega prikazovalnika časa, ki lahko po potrebi osvetli LED z osvetlitvijo. Cenili boste tudi vodoodpornost do 200 metrov, zahvaljujoč kateri lahko ura z lahkoto poda globoko potapljanje. Uro pritrdite na zapestje s trakom iz smole. Sistem z enostavnim klikom zagotavlja enostavno in hitro odstranitev traku – uro lahko prilagodite svojemu okusu.

Funkcija:

  • Popolnoma avtomatski koledar: sistem, programiran desetletja, da vam nikoli ne bo treba reševati prestopnih let.
  • Alarm: dnevni alarm, ki vas opozori vsak dan ob istem času, ki ste ga nastavili
.

Nastavite lahko do pet alarmov.

Štoparica: natančnost do 1/100 sekunde in z največjim trajanjem delovanja 24 ur. Odštevalnik: po eni sekundi odšteva nazaj, lahko nastavite na 24 ur.

Ko nastavljeni čas poteče, ura zapiska.

Svetovni čas: ta funkcija vas obvešča o času po vsem svetu.

Vsak časovni pas je predstavljen z določenim mestom (Tokio, New York, …), med katerimi lahko izbirate med 31 časovnimi pasovi (48 svetovnih prestolnic)

Način 12/24: izberite, ali bo čas prikazan v 12-urni ali 24-urni obliki. „Čiščenje“ rok: z enim pritiskom se roke premaknejo tako, da ne ovirajo vašega pogleda na zaslon. Tihi način: lahko izklopite ali vklopite vse zvoke ure

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.