Casio G-Shock Original City Camouflage Series GA-140CT-1AER (411)

Casio G-Shock Original City Camouflage Series GA-140CT-1AER (411)

Številka: 100050445972
Partnerska prodaja
Se mečete v življenje na glavo? Radi premagujete nove ovire in premagujete svoje meje? Casio na zapestju ne sme manjkati vaša ura Casio iz kolekcije za prave moške: G-Shock. Zahvaljujoč uporabljenim materialom je ura odporna na udarce, odporna na udarce in poškodbe – prenese še ostrejše rokovanje. Celoten opis
123,30 €
Vključno z DDV
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga zadnji kos

1.8. - 2.8. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050445972

Predstavitev

Se mečete v življenje na glavo? Radi premagujete nove ovire in premagujete svoje meje? Casio na zapestju ne sme manjkati vaša ura Casio iz kolekcije za prave moške: G-Shock. Zahvaljujoč uporabljenim materialom je ura odporna na udarce, odporna na udarce in poškodbe – prenese še ostrejše rokovanje. Ljubitelji vode bodo zagotovo uživali vodotesnost do 200 metrov, zahvaljujoč kateri se lahko z uro celo potapljate! Številčnica je odvisna od kombinacije analognega številčnika in dveh digitalnih zaslonov, ki imajo številne funkcije.

Stavite na dodatek, ki bo postal nepogrešljiv del vaših dogodivščin.

Funkcija:

  • Popolnoma avtomatski koledar: sistem, programiran desetletja, da vam nikoli ne bo treba reševati prestopnih let.
  • Štoparica: natančnost do 1/1000 sekunde in z največjim časom delovanja 100 ur.
  • Odštevalnik: po eni sekundi odšteva nazaj, lahko nastavite na največ 24 ur
.

Ko poteče nastavljeni čas, se oglasi zvočni signal in ura začne odštevati isti odsek – popolna funkcija za intervalni trening.

5-kratni alarm: dnevni alarm, ki vas opozori vsak dan ob istem času, ki ste ga nastavili. Dremež alarma: alarm se bo oglašal nekaj minut, dokler ga popolnoma ne izklopite. Ura signal: zvočni signal se oglasi vsako uro. Svetovni čas: lahko nastavite, kateri svetovni čas se prikazuje.

Vsak časovni pas predstavlja veliko mesto na tem območju – New York, London, …

Način 12/24: izberite, ali bo čas prikazan v 12-urni ali 24-urni obliki. Izračun hitrosti: samo vnesite razdaljo do cilja in vklopite štoparico. Ura bo izračunala vašo hitrost.

Navodila za uporabo v angleškem jeziku vam k uri pošljemo na zahtevo.