GoPro Hero 8 Black + SD kartica + baterija + Shorty držalo + Headstrap (CHDRB-801)

GoPro Hero 8 Black + SD kartica + baterija + Shorty držalo + Headstrap (CHDRB-801)

Številka: 1429731
Odlična cena
V tem ekskluzivnem kompletu poleg GoPro kamere Hero 8 Black dobite še SD kartico s kapaciteto 32 GB, vzdržljivo baterijo, držalo Shorty, ki je idealno za snemanje težje dosegljivih kotov, „selfijev" in skupinskih posnetkov, ter naglavni trak Headstrap, s pomočjo katerega si kamero namestite na glavo. Celoten opis
499,99 €
429,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini zadnji kos

Na voljo takoj na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1429731

Predstavitev

GoPro Hero 8 Black + SD kartica + baterija + Shorty držalo + Headstrap (CHDRB-801)

V tem ekskluzivnem kompletu poleg GoPro kamere Hero 8 Black dobite še SD kartico s kapaciteto 32 GB, vzdržljivo baterijo, držalo Shorty, ki je idealno za snemanje težje dosegljivih kotov, „selfijev“ in skupinskih posnetkov, ter naglavni trak Headstrap, s pomočjo katerega si kamero namestite na glavo. 

GoPro Hero 8 vas bo navdušil z novim dizajnom, zaradi katerega je bolj praktičen za prenašanje naokrog. Zamenjava baterij bo zdaj še hitrejša in lažja, leča pa je zdaj še 2 x bolj odporna na udarce.

Vlogerji, ustvarjalci filmov in različnih videoposnetkov bodo zdaj zmogli še več – s hitrim nalaganjem pripomočkov kot so bliskavice, mikrofoni, LCD zasloni in podobno. Samo dodajte opcijo Media Mod in razširite svoje zmožnosti.

HyperSmooth 2.0

HyperSmooth 2.0

Športna kamera Hero 8 ponuja kar tri stopnje stabilizacije – On, High in Boost. Izberite tisto, ki jo potrebujete. Pridobite najširši možen pogled ali pa ga povečajte do najboljšega videoposnetka, kadarkoli možnega s Hero kamero. Poleg tega HyperSmooth deluje z vsemi ločljivostmi in hitrostjo sličic ter ima funkcijo izravnave obzorja v aplikaciji.

HyperSmooth 2.0

TimeWarp 2.0

Med premikanjem boste lahko zajeli super stabilizirane videoposnetke s časovnim potekom. TimeWarp bo samodejno prilagodil hitrost glede na gibanje, zaznavanje scene in osvetlitev. Učinek lahko celo upočasnite na realni čas in uživate v čudovitih trenutkih. Z enim dotikom boste posnetek lahko vrnili v povečano hitrost.

TimeWarp 2.0

Izboljšani videoposnetki

Svoje najljubše trenutke lahko pričnete beležiti že 1,5 sekunde pred in po začetku posnetka in tako na koncu izberete najboljše. Z 12 MP in izboljšanim HDR boste lahko zajeli vrhunske fotografije tako v mirovanju kot v gibanju. Fotografije bodo čudovite tudi na območju z malo svetlobe. Zamegljenost je zmanjšana, podrobnosti pa neverjetne. Vrhunske posnetke boste lahko ustvarjali tudi ponoči.

Uokvirjanje posnetka še nikoli ni bilo tako enostavno. Preklapljali boste lahko med ozkim, linearnim, širokim in super pregledom.

Izboljšani videoposnetki

Enostavno deljenje posnetkov

GoPro vam omogoča tudi prenašanje posnetkov v živo na družbenih omrežjih preko aplikacije GoPro. Posnetke boste lahko hkrati shranili na SD kartico in jih pozneje ponovno pogledali. 

Navdušil vas bo tudi glasovni nadzor, s katerim lahko kamero tudi vklopite, če je izklopljena. Kamera prepozna 14 glasovnih ukazov. 

Enostavno deljenje posnetkov

Praktične prednastavitve

Poskrbljeno je za zmanjšanje okoljskega hrupa. Uživali boste v bolj jasni in čisti kakovosti zvoka. Posebna lokacija mikrofona in izboljšan algoritem bosta aktivno filtrirala hrup vetra in ostalega. 

Način RAW zagotavlja izjemno prilagodljivost v vseh načinih in je na voljo tudi za časovni zamik.

Hero 8 ima številne video prednastavitve za standardne, aktivne, kinematografske in SlowMotion posnetke. Lahko ustvarite tudi prednastavitve po meri za hiter dostop do največkrat uporabljenih funkcij. 

Praktične prednastavitve

Enostavno ustvarjanje

Zaslon boste lahko prilagodili po svojih željah tako, da vam bodo vaše najljubše funkcije vedno na dosegu rok. Že z enim samim dotikom boste lahko približali kader fotografiranja ali snemanja. Hero 8 omogoča snemanje in fotografiranje v pokončni usmeritvi, kar je kot nalašč za ustvarjanje Snapchat in Instagram zgodb. Omogoča tudi enostavno ustvarjanje selfija in skupinskega posnetka. Prav tako lahko ustvarite kratke 15 ali 30-sekundne videoposnetke, ki so odlični za deljenje na družbenih omrežjih.

Enostavno ustvarjanje

Izredno trpežna

GoPro športna kamera se ponaša s svojo robustnostjo in povečano odpornostjo na vodo. Izjemna video ločljivost, impresivna hitrost slikic in HyperSmooth stabilizacija jo delata še bolj vrhunsko. Ima tudi GPS, ki zazna vašo lokacijo, nadmorsko višino in hitrost, in senzorje gibanja. Vse posnetke boste lahko delili kar preko telefona.

Da bodo vaši posnetki varno shranjeni bo poskrbelo samodejno varnostno kopiranje v oblak. Ponaša se s hitrim polnjenjem in je združljiva z GoPro nosilci in ostalimi dodatki.

Izredno trpežna

Obseg dobave

  • GoPro kamera
  • SD kartica
  • baterija
  • držalo Shorty
  • naglavni trak Headstrap

Tehnične podrobnosti

Fotoaparat 12 MP
TimeWarp 2.0 Auto, 2×, 5×, 10×, 15×, 30×
Video 4K60, 2.7K120, 1440p120, 1080p240
GPS da
Senzorji gibanja da
Glasovni nadzor da

Garancija: 2 leti