Nanox kapsule za zdravje sklepov Proflex

Znamka: Nanox Naša številka: 1207233

Odlična cena

Nanox kapsule za zdravje sklepov Proflex

Proflex varuje vaše sklepe pred prekomerno obrabo in bolečinami. Športna vadba žal pogosto vpliva na obrabo sklepnih struktur, zato je priporočljivo, da poskrbite za primerne elemente, ki procese staranja in obrabe sklepa odpravijo ali omilijo. Celoten opis

23.04

33,64 € Vključno z DDV
23,04 €
-31%

Naša številka: 1207233

Predstavitev

Opis artikla

Za zdrave sklepe

Športnikom svetujemo Proflex za zaščito sklepnega hrustanca in ohranjanje mobilnosti sklepa. Dolgoletne obremenitve telesa povzročijo mikropoškodbe, propadanje in obrabo sklepnih struktur, zlasti hrustanca. Posledica je povečano trenje, kar še stopnjuje hitrost obrabe sklepnega hrustanca to pa vodi do kroničnega vnetja in bolečine. Takšen sklep je nepopravljivo poškodovan, njegova gibljivost je močno zmanšana in bolečina je nenehno prisotna.

Sinergistično delovanje petih sestavin v Proflexu ima takojšen vpliv na zmanjšanje bolečine in na obnovo hrustanca preko daljšega časovnega obdobja. Ena od osrednjih sestavnih Proflexa® je velika vsebnost ekstrata hudičevega parklja (Harpagophytum), ki ima odlične protivnetne in analgetične učinke, ki zagotavljajo hitro lajšanje bolečin in zatiranje vnetij. Kolagen je ena izmed glavnih sestavin hrustanca in predstavlja 60 % suhe snovi hrustanca, od tega 90–95 % iz kolagena tipa II. Proflex z dodajanjem kolagaena alfa II učinkovito stimulira nastajanje kolagena v hrustancu in s tem njegovo obnovo.

Mnogo cenejših izdelkov vsebuje cenejši a biološko neaktivni kolagen tipa I, ki je prisoten v koži, kitah, kosteh… žal pa nima nobenega vpliva na sklepni hrustanec. Klinične raziskave kolagena tipa II so po dvomesečni uporabi pokazale opazna izboljšanja gibalnih funkcij pri splošni populaciji in za 14 % debelejši sloj hrustanca pr športnikih.

Edinstvene sestavine PROFLEX nesporno postavljajo na prvo mesto ko gre za zaščito sklepov, zmanjšanje bolečine in zmanjšanje vnetja.

western-digital

Lastnosti:

  • Namen uporabe: Proflex je namenjen varovanju in ohranjanju sklepnega hrustanca. Ima močno antivnetno in protibolečinsko delovanje.
  • Uporaba: Zaužite 2–3 tablete preko dneva
  • Pakiranje: Proflex je na voljo v pakiranju po 60 tablet, kar zadostuje za mesec dni.
  • Sestavine:Celuloza (polnilo), MSM (methyl-sulphonyl-methane), izvleček hudičevega parklja, kalcijev fosfat, hidrolizat sirotke, silicijev dioksid, izvleček kurkume, kolagen alfa II hidrolizat, natrijeva karboksi-metil-celuloza (vlažilec), magnezijev stearat.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta posebno pakiranje
Oblika kapsule
Namen zdravje
Brez hormonov da