Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Adidas tekaški copati Duramo 7 Trail M AQ5863, moški, 42

Adidas tekaški copati Duramo 7 Trail M AQ5863, moški, 42

Številka: 914837001
Adidas tekaški copati Duramo Trail 7 M AQ5863 za udobni tek ali vsakodnevno uporabo, saj so zelo zračni. Podplat je opremljen s sistemom TRAXION® , ki zagotavlja odličen oprijem na vsakem koraku. Guma ADIWEAR ™ zagotavlja odlično vzdržljivost v vseh pogojih. Celoten opis
58,46 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 914837001

Predstavitev

Adidas elegantni tekaški copati Duramo Trail 7 M AQ5863, ki imajo AdiPRENE ® oblazinjenje. Zgornji del copata je nerejen iz zračnega materiala iz mreže za maksimalno zračnost vaših stopal, imajo tudi prijetno tekstilno podlogo. Vložek iz EVA pene za dodatno udobje in podporo stopal. Peta tekaškega copata je zelo odporna proti obrabi. Prilagodljive globoke brazde na podplatu zmanjšuje težo in vam omogočajo naravno gibanje.

 – Tabela velikosti čevljev: Adidas

western-digital

Podrobnosti:

  • Zgornji material: tekstil / sintetične
  • obloga iz tekstila
  • Vmesni podplat: adiPRENE ® – material, ki odlično absorbira šok in udarce in poveča udobje.

Podplat:

  • adiWEAR ® – je izredno odporna guma, ki ne pušča črt na nekaterih talnih površinah. Uporablja se v zelo izpostavljenih območjih na podplatih, da se prepreči prezgodnjo obrabo.
  • Traxion – poseben profil podplata in ima poseben videz, na katerih so nameščena različna prijemala, ki povečajo oprijem v vseh smereh na stopalu in celotne noge, medtem ko je pod visokim pritiskom.