Hummel fantovski čevlji-48%
26,90 € 13,79 €

Zadnji kos!

Hummel Tobias Indoor JR 2.0 dvoranske superge so primerna izbira za vaše otroke, ki trenirajo dvoranske športe.

Head otroške teniske Revolt Pro 2.5 Junior DBNY-39%
65,41 € 39,48 €

Odlična cena

Otroške teniske so primerne za vse vrste površin. Okrepljeni deli v območju pete in konice. Imajo dodelan podplat, ki se ponaša z obdelavo iz materiala EVA s hibridnim profilom. Head Revolt Pro 2.5 Junior DBNY so upognjene za višje udobje prstov in opremljene z možnostjo zavezovanja na vezalke.

Head otroške teniske Sprint Velcro 2.5 Kids NRDB-36%
49,93 € 31,58 €

Odlična cena

Otroški teniški copati za oboževalce udobne obutve. Velcro pari trakov omogočajo hitro obuvanje, vašim malčkom pa ne bo treba stresati glav z nekoliko bolj napornim posegom. Trdna konstrukcija s stransko podporo Lateral Control, definitivno imajo svoj čar, zahvaljujoč udobnosti. Head Sprint Velcro 2.5 Kids NRDB so čevlji, ki lahko otroka ob treningu pripeljejo do teniškega vrha in zmag.

Head dekliške teniske Sprint 2.5 Junior MALB-35%
61,54 € 39,48 €

Odlična cena

Dekliški teniški copati za vse, ki imajo radi hitrost in lahkotnost ob nošenju. Podplat se ponaša z izjemno vzdržljivostjo, zahvaljujoč tehnologiji Head Hybrasion. Primerna je za igranje tenisa in ostalih športov v dvoranah. Head Sprint 2.5 Junior MALB teniski so okrepljeni za večje udobje prstov, za čim boljšo izkušnjo ob igri tenisa.

Head otroške teniske Revolt Pro 2.5 Junior NRDB-39%
65,41 € 39,48 €

Odlična cena

Otroške teniske so primerne za vse vrste površin. Okrepljeni deli v območju pete in konice. Imajo dodelan podplat, ki se ponaša z obdelavo iz materiala EVA s hibridnim profilom. Head Revolt Pro 2.5 Junior NRDB z zaščitnim zgornjim delom Drift Defense s trdnejši obdelavo v predelu prstov.

Head otroške teniske Sprint 2.5 Junior DBNR-35%
61,54 € 39,48 €

Odlična cena

Otroški teniški copati za vse, ki imajo radi hitrost in lahkotnost ob nošenju. Podplat je primerno trpežen, zahvaljujoč tehnologiji Head Hybrasion in je profiliran, z namenom da se prilega vsaki površini. Head Sprint 2.5 Junior DBNR teniski so okrepljeni za večje udobje prstov, za čim boljšo izkušnjo ob igri tenisa.

Head otroške teniske Sprint Velcro 2.5 Kids WHDB-36%
49,93 € 31,58 €

Odlična cena

Otroški teniški copati za oboževalce udobne obutve. Velcro pari trakov omogočajo hitro obuvanje, vašim malčkom pa ne bo treba stresati glav z nekoliko bolj napornim posegom. Trdna konstrukcija s stransko podporo Lateral Control, definitivno imajo svoj čar, zahvaljujoč udobnosti. Head Sprint Velcro 2.5 Kids WHDB lahko tudi prebudijo skrite talente vašega otroka.

Puma Cali Jr 37284309 dekliške superge
88,30 €

Dekliški športni čevlji znamke Puma so narejeni iz usnja in sintetičnega materiala za boljšo odpornost posameznih delov. Zavezovanje na vezalke sega do gležnjev. Notranji vložek SoftFoam+ za večje udobje. Zračna špica za boljše zračenje.

Puma Ekstra Jr 37241202 fantovske superge
69,70 €

Fantovski športni čevlji znamke Puma so narejeni iz 100 % tekstilnega materiala za lahkotnost posameznih delov. Zavezovanje na vezalke sega do gležnjev. Notranji vložek SoftFoam+ za večje udobje. Zračna tkanine po večini vrhnjega dela.

Puma Ekstra Jr 37241203 dekliške superge
69,70 €

Dekliški športni čevlji znamke Puma so narejeni iz 100 % tekstilnega materiala za lahkotnost posameznih delov. Zavezovanje na vezalke sega do gležnjev. Notranji vložek SoftFoam+ za večje udobje. Zračna tkanine po večini vrhnjega dela.