KEEN otroške superge Oakridge Mid Wp Jr
47,39 €

Odlična cena

Keen Oakridge Mid Wp Jr je otroška edinstvena lahka obutev z vodoodpornim zgornjim delom iz usnja in tekstila, primerna za vse prostočasne aktivnosti, za izlete v naravo, hojo v šolo in za uporabo na otroških igriščih.

KEEN Hikeport Mid Strap WP C otroška treking obutev-33%
77,90 € 52,13 €

Odlična cena

Otroška treking obutev Keen Hikeport Mid Strap WP C je višja, lažja in nepremočljiva obutev z membrano Keen-DRY, idealna za prostočasne aktivnosti in potovanja. Zgornji del je izdelan iz vodoodpornega usnja v kombinaciji s tekstilom. Čevelj ima kakovosten gumijast podplat s patentirano zaščito za prste in neposredno spojenim poliuretanskim vmesnim podplatom za daljšo življenjsko dobo. Čevelj ima tudi odstranljiv anatomski vložek in je opremljen z antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT.

KEEN Hikeport WP C otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Nizki otroški treking čevlji Keen Hikeport WP C z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji imajo membrano KEEN.DRY, ki omogoča, da so čevlji zračni in nepremočljivi, gumijast podplat s patentirano zaščito prstov in vmesni podplati, ki je neposredno nalepljen nanj, kar podaljšuje življenjsko dobo čevlja. Čevlji so obdelani s kakovostno, naravno antibakterijsko Cleansport NXT tehnologijo. Idealni za prostočasne aktivnosti in izlete.