Salomon otroške superge X-ULTRA MID GTX J Blue Yonder/BL/GR, modre-40%
105,28 € 62,84 €

Odlična cena

Nekateri otroci želijo na tekmi in pri teku premagati vse ostale. Srednje visoke otroške superge X-Ultra Mid GTX® so nepremočljive, lahke, imajo odličen oprijem in prilagodljiv vmesni podplat. Primerne so za hitro premikanje na tehnično zahtevnih poteh in prilagojene otrokom

ALPINE PRO Sibeal fantovski čevlji-60%
65,30 € 25,65 €

Odlična cena

Fantovski čevlji imajo odsevne črte, ki zagotavljajo vidljivost tudi v slabših svetlobnih pogojih. Imajo tudi membrano PTX, ki ščiti pred vdorom vlage in uravnava kroženje zraka v čevlju. Alpine Pro Sibeal fantovski čevlji so uporabni za izlete in sprehode v naravi ali po mestu.

KEEN Torino II MID WP Y otroška treking obutev-33%
89,60 € 59,25 €

Odlična cena

Otroška treking obutev Keen TORINO II MID WP Y je nepremočljiva z membrano Keen.Dry, zaradi hitrega zapenjanja se hitro obujejo. Čevelj ima oblazinjen zgodnji rob, podlogo, ki diha iz mreže in dvignjeno gumo pri sprednjem delu čevlja, ki ščiti špico.

ALPINE PRO Gambello fantovski čevlji-60%
65,30 € 25,65 €

Odlična cena

Fantovski čevlji imajo odsevne črte, ki zagotavljajo vidljivost tudi v slabših svetlobnih pogojih. Imajo vodoodporno impregnacijo, Zapenjajo se s pomočjo 3 trakov na ježka, ki fiksirajo nogo. Alpine Pro Gambello fantovski čevlji so uporabni za izlete in sprehode v naravi ali po mestu.

Bugga otroške superge-32%
35,20 € 23,67 €

Odlična cena

Popolna softshell otroška obutev v barviti zasnovi za nošenje skozi vse leto v različnih razmerah – primerni so za celodnevno nošenje tako ob športu kot ob potovanjih. Čevlji so udobni, imajo trdno peto, zaščiten prst in robusten podplat z dodelanim vzorcem. Enostavno in hitro obuvanje zagotavlja pritrditev z ježkom. Kakovostna oblika čevljev ohranja otrokovo stopalo v pravem in zdravem položaju.

ELBRUS otroška treking obutev Plaret Mid WP JR navy/lake blue/yellow-29%
50,50 € 35,53 €

Odlična cena

Močni in nepremočljivi otroški treking škornji, ki so prilagojeni otrokovim potrebam. Trekking čevlji Elbrus Plaret Mid WP JR mornarsko/jezersko modra/rumena združujejo kakovostne materiale, ki zagotavljajo udobje pri nošenju in aktivno gibanje. Hkrati ohranjajo noge na toplem ter jih zaščiti pred vodo in snegom.

KEEN otroške superge Oakridge Mid Wp Jr
47,39 €

Odlična cena

Keen Oakridge Mid Wp Jr je otroška edinstvena lahka obutev z vodoodpornim zgornjim delom iz usnja in tekstila, primerna za vse prostočasne aktivnosti, za izlete v naravo, hojo v šolo in za uporabo na otroških igriščih.

Bugga fantovske superge-32%
35,20 € 23,67 €

Odlična cena

Popolna softshell otroška obutev v barviti zasnovi za nošenje skozi vse leto v različnih razmerah – primerni so za celodnevno nošenje tako ob športu kot ob potovanjih. Čevlji so udobni, imajo trdno peto, zaščiten prst in robusten podplat z dodelanim vzorcem. Enostavno in hitro obuvanje zagotavlja pritrditev z ježkom. Kakovostna oblika čevljev ohranja otrokovo stopalo v pravem in zdravem položaju.

KEEN Hikeport Mid Strap WP C otroška treking obutev-33%
77,90 € 52,13 €

Odlična cena

Otroška treking obutev Keen Hikeport Mid Strap WP C je višja, lažja in nepremočljiva obutev z membrano Keen-DRY, idealna za prostočasne aktivnosti in potovanja. Zgornji del je izdelan iz vodoodpornega usnja v kombinaciji s tekstilom. Čevelj ima kakovosten gumijast podplat s patentirano zaščito za prste in neposredno spojenim poliuretanskim vmesnim podplatom za daljšo življenjsko dobo. Čevelj ima tudi odstranljiv anatomski vložek in je opremljen z antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT.

ELBRUS Otroška treking obutev Plaret Mid WP JR light turquoise/turquoise/coral-29%
50,60 € 35,53 €

Odlična cena

Močni in nepremočljivi otroški treking škornji, ki so prilagojeni otrokovim potrebam. Trekking čevlji Elbrus Plaret Mid WP JR mornarsko/jezersko modra/rumena združujejo kakovostne materiale, ki zagotavljajo udobje pri nošenju za aktivno gibanje. Hkrati ohranjajo noge na toplem ter jih ščitijo pred vodo in snegom.

KEEN Hikeport Mid Strap WP Y otroška treking obutev-33%
77,90 € 52,13 €

Odlična cena

Otroška treking obutev Keen Hikeport Mid Strap WP Y je višja, lažja in nepremočljiva obutev z membrano Keen-DRY, idealna za prostočasne aktivnosti in potovanja. Zgornji del je izdelan iz vodoodpornega usnja v kombinaciji s tekstilom. Čevelj ima kakovosten gumijast podplat s patentirano zaščito za prste in neposredno spojenim poliuretanskim vmesnim podplatom za daljšo življenjsko dobo. Čevelj ima tudi odstranljiv anatomski vložek in je opremljen z antibakterijsko tehnologijo CLEANSPORT NXT.

KEEN Hikeport WP C otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Nizki otroški treking čevlji Keen Hikeport WP C z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji imajo membrano KEEN.DRY, ki omogoča, da so čevlji zračni in nepremočljivi, gumijast podplat s patentirano zaščito prstov in vmesni podplati, ki je neposredno nalepljen nanj, kar podaljšuje življenjsko dobo čevlja. Čevlji so obdelani s kakovostno, naravno antibakterijsko Cleansport NXT tehnologijo. Idealni za prostočasne aktivnosti in izlete.

KEEN Hikeport WP Y otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Nizki otroški treking čevlji Keen HIKEPORT WP Y z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji so opremljeni z membrano KEEN.DRY, zaradi katere so zračni in nepremočljivi. Opremljeni so s kakovostnim gumijastim podplatom s patentirano zaščito za prste in neposredno spojenim vmesnim podplatom za daljšo življenjsko dobo. Čevlji so obdelani s kakovostno, naravno antibakterijsko Cleansport NXT tehnologijo. Idealni za prostočasne aktivnosti in izlete.

KEEN Targhee II MID WP Y otroška treking obutev-33%
77,90 € 52,13 €

Odlična cena

Visoki otroški treking čevlji Keen Targhee WP Y z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji so opremljeni z membrano KEEN.DRY, zaradi katere so zračni in nepremočljivi. Inovativen gumijast podplat All-Terrain s 4 mm globokim večsmernim vzorcem poskrbi za optimalen oprijem in je kos tudi najzahtevnejšim terenom. Čevlji imajo odstranljive vložke iz etilen vinil acetata, ki odlično absorbirajo udarce in zahvaljujoč konici KEEN. PROTECT bodo ščitili prste vašega otroka.

KEEN Targhee Low WP Y otroška treking obutev-32%
70,10 € 47,39 €

Odlična cena

Otroški treking čevlji Keen Targhee Low WP Y z vrhnjim delom iz vodoodpornega usnja in tekstila ter mrežasto podlogo. Čevlji so opremljeni z membrano KEEN.DRY, zaradi katere so zračni in nepremočljivi. Oblazinjena jezik in rob čevlja zagotavljata več udobja med hojo. Poleg tega je obutev impregnirana s tehnologijo Cleansport NXT, ki preprečuje nastanek neprijetnega vonja.

Salomon otroška športna obutev XA PRO 3D MID CSWP J-30%
85 € 58,89 €

Odlična cena

Nizka otroška obutev za vašega fanta. Zaradi dodelanega podplata ne drsijo. Trajni čevelj je z uporabljenimi dodelanimi materiali primerno vodoodporen, zagotavlja absorpcijo udarcev, zaščito blata od celotne podlage za čevlje, popolnoma se prilegajo stopalu in zagotavljajo stabilnost. Primerni so za enodnevne pohode in izlete.