Crocs Natikači LiteRide Slide (205183-0DD)
46,95 €

Zadnji kos!

Unisex natikači Crocs LiteRide Slide (205183–0DD). Ojačana pena nove generacije: LiteRide ™, patentiran material za neverjetno lahkost in mehkost ob hoji.

Coqui Tora (7081) moški natikači
9,95 €

Zadnji kos!

Moški natikači Coqui Tora (7081) imajo preprost dizajn in so izjemno lahki. Natikači so idealni za počitek in sprostitev. Podplat natikača je zasnovan tako, da se vaša noga razvaja ves dan, nežno masiranje pa podpira krvni obtok.

Crocs natikači Classic Crocs Slide (206121-001)
23,95 €

Zadnji kos!

Uniseks natikači Crocs Classic Crocs Slide (206121–001) so odlični za celodnevno poležavanje ob vodi in za sprehode po mestu. Čevlji, ki jih ne boste hoteli sezuti.

Mistral moške japonke Flip Flop-38%
19,42 € 11,90 €

Odlična cena

Moške japonke Mistral Flip Flop imajo fleksibilen podplat in gumijast pas, ki se udobno prilagaja čez nogo. Japonke so zelo udobne in imajo logotip Mistral.

Coqui Melker moški natikači (6194)
13,95 €

Moški natikači Coqui Melker (6194) so izdelani iz udobnega materiala Fine PVC. Ta je prijeten na dotik in je značilen s svojo mehkobo in lahkotnostjo. Širina obutve se prilega obliki vašega narta.

Loap moške japonke Callay
27,10 €

Moške japonke Loap Callay so odlična izbira za poletne dni. Japonke so zračne in idealne za sprehode ali za v vodo. Kakovostne podplat pri hoji absorbira udarce in pri tem ohranja vaše sklepe.

Puma japonke Epic Flip v2 High 36024835, unisex
19 €

Novo

Japonke Epic Flip v2 High iz znamke PUMA so udobne in lahke za nošenje ob bazenu, na plaži ali pa samo na vrt. Univerzalni modri dizajn z rdečim podplatom in dodelanim zgornjim delom se prilegajo vsem.

Puma japonke Epic Flip V2
21,25 €

Puma Epic Flip V2 so udobne japonke, ki jih lahko nosite ob vsaki priložnosti. Imajo edinstven trendovski tekstilni trak. Obdelava na spodnjem podplatu je posebej dodelana proti drsenju.

Cool Shoe natikači Dony 3D Red
16 € 10 €

Novo

Kakovostni moški natikači zahvaljujoč sestavi materiala zagotavljajo udobno uporabo, tudi pri celodnevnem nošenju.

Cool Shoe natikači Original Bachelor
27 €

Novo

Model Original je narejen v skladu z CoolShoe standardi in se pohvali z edinstveno rocking chair obliko podplata, ki skrbi za udobno in brezskrbno nošenje ne glede na podlago.

Cool Shoe natikači Colt
30 € 20 €

Novo

Kakovostni moški natikači v črni barvi, zagotavljajo udobje skozi cel dan uporabe.

Cool Shoe natikači 2LUX Chestnut
38 €

Novo

Moški Cool Shoe natikači, z debelim podplatom, so odlični za hojo po pesku ali mivki, saj boste zaradi širine in upognjene oblike manj ‚zajemali‘ pesek.

Cool Shoe natikači Original Button
27 €

Novo

Te natikači so narejeni v skladu s CoolShoe standardi in imajo edinstveno, široka rocking chair obliko podplata, ki skrbi za udobno in brezskrbno nošenje ne glede na podlago.

Cool Shoe natikači Original Chestcork
27 €

Novo

Natikači so narejeni v skladu s CoolShoe standardi in imajo edinstveno, široko rocking chair obliko podplata, ki skrbi za udobno in brezskrbno nošenje ne glede na podlago.