DC dekliški teniski Chelsea Tx-50%
56,63 € 27,90 €

Zadnji kos!

DC dekliški teniski Chelsea Tx so odličen dodatek k vsaki majhni skejterki ! Kombinacija barv črne in roza, ustreza vsem majhnim uporabnicam, zato jih bo prav gotovo vsaka deklica vzljubila takoj. Čevlji so izdelani iz **močnega tekstila in se zavezujejo na **vezalke.

DC ženske superge Chelsea SE J Shoe
75,84 €

Zadnji kos!

Ženske superge Chelsea SE J Shoe se ponašajo s Premium tekstilnim vulkaniziranim podplatom s kovinskimi očesci za vezalke, povoščenimi in velik DC logotip ob straneh. Pikčasto oblikovanje s kontrastnim logotipom in čipkami.

DC fantovski teniski Pure Se-50%
66,01 € 32,90 €

Zadnji kos!

DC fantovski športni teniski Pure Se so enostavno TOP! Če želite, da je vaš fant vedno obut po najnovejših trendih, potem ne smete zamuditi teh čevljev. Teniske imajo elastične vezalke in so na notranji strani perforirane za namen zračnosti.

DC Court Graffik Se fantovski športni copati-50%
56,63 € 27,90 €

Odlična cena

DC fantovski športni copati Court Graffik Se so enostavno TOP! Če želite, da je vaš fant vedno obut po najnovejših trendih potem ne smete zamuditi teh čevljev. Teniske imajo elastične vezalke in so na notranji strani perforirane zaradi zračnosti.

DC Pure Elastic fantovski športni copati-50%
56,63 € 27,90 €

Odlična cena

DC fantovski športni copati Pure Elastic so enostavno TOP! Če želite, da je vaš fant vedno obut po najnovejših trendih potem ne smete zamuditi teh čevljev. Teniske imajo elastične vezalke in so na notranji strani perforirane zaradi zračnosti.

DC dekliški teniski Chelsea Tx-50%
56,63 € 27,90 €

Odlična cena

DC dekliški teniski Chelsea Tx so odličen dodatek k vsaki majhni skejterki! Kombinacija roza barve usreza vsem majhnim uporabnicam, zato jih bo prav gotovo vsaka deklica vzljubila takoj. Čevlji so izdelani iz močnega tekstila in se zavezujejo na vezalke.

DC fantovske superge Heathrow Se B Shoe Nrd Navy/Red-51%
65,55 € 31,90 €

Odlična cena

Fantovske superge iz zračne mreže. gornji del je prekrit s semiš slojem, ki zagotavlja zanesljivo trdnost. Vmesni podplat Unilite čevljem dodaja športni izgled, so tudi nizke teže. DC Heathrow Se B Shoe Nrd učinkovito duši udarce in poleg tega ščiti notranjost pred vlago, kar je odlično za hojo na izletih.

DC dekliške superge Trase Tx Se G Shoe Pba Pale Banana
51,10 €

Dekliške superge s tekstilnim zgornjim delom in visokim podplatom ščitijo vaša stopala po celotni dolžini. Klasična vezava s 4 odprtinami zagotavlja trdnost in stabilnost pri hoji in vožnji. Mehak vložek zagotavlja maksimalno udobje tudi pri celodnevnem nošenju. DC Trase Tx Se G Shoe Pba ima vulkaniziran podplat za boljšo občutljivost stopal in prstov.

DC dekliški čevlji Chelsea Tx J Shoe
66,11 €

Dekliški čevlji Chelsea, blagovne znamke DC so izdelani iz trdnega tekstila, perforirani v notranjosti za dodelano zračnost, vulkaniziranim podplat z mehko notranjo notranjo obdelavo ter zračnimi luknjicami za še višjo stopnjo udobja.