Expensive Otroška športna obutev za mesto in prosti čas

KEEN Redwood Winter WP otroški nepremočljivi gležnjarji, raven/magnet, sivi, 25,5
4x

KEEN Redwood Winter WP otroški nepremočljivi gležnjarji, raven/magnet

99 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Usnjeni otroški nepremočljivi gležnjarji Redwood Winter WP raven/magnet se zaradi treh paščkov na ježka preprosto obuvajo. Nepremočljivost zagotavlja tehnologija KeenDry. Čevlji so podloženi s tehnologijo KeenWarm 200g, tj. cca. do -30 stopinj Celzija. EcoAntiOdor zaščita zagotavlja svež občutek nog tudi po celem dnevu. Čevlji so primernejši za v mesto, a se obnesejo tudi na terenu. Uporabljeno usnje je bilo izdelano glede na trajnostne vire. Odsevni elementi na čevljih za večjo varnost otrok.

Dostava Mimovrste
KEEN Redwood Winter WP otroški nepremočljivi gležnjarji, bison/red dahlia, rjavi, 25,5
1x

KEEN Redwood Winter WP otroški nepremočljivi gležnjarji, bison/red dahlia

99 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Usnjeni otroški nepremočljivi gležnjarji Redwood Winter WP bison/red dahlia se zaradi treh paščkov na ježka preprosto obuvajo. Nepremočljivost zagotavlja tehnologija KeenDry. Čevlji so podloženi s tehnologijo KeenWarm 200g, tj. cca. do -30 stopinj Celzija. EcoAntiOdor zaščita zagotavlja svež občutek nog tudi po celem dnevu. Čevlji so primernejši za v mesto, a se obnesejo tudi na terenu. Uporabljeno usnje je bilo izdelano glede na trajnostne vire. Odsevni elementi na čevljih za večjo varnost otrok.

Dostava Mimovrste
KEEN WINTERPORT NEO WP Y otroški visoki zimski čevlji, raven/black, črni, 35
2x

KEEN WINTERPORT NEO WP Y otroški visoki zimski čevlji, raven/black

89 €

Na zalogi v skladišču – na voljo predvidoma: 26.4.

Zadnji kos!

Otroški visoki zimski čevlji WINTERPORT NEO WP Y raven/black imajo sintetičen vrhnji del v kombinaciji s tekstilom. Membrana KeenDry preprečuje pronicanje vode v notranjost čevlja. Čevlji so podloženi s tehnologijo KeenWarm 200 g, kar je vse do pribl. -30 stopinj Celzija Podplat ne pušča sledi, sistem KeenFreeze pa zagotavlja stabilnost podplata na kateri koli površini. Zategovanje na bungee v kombinaciji z zanko na vrhu čevlja olajšuje obuvanje in sezuvanje.

Dostava Mimovrste
KEEN Hoodoo III MID WP Y dekliški usnjeni čevlji, blue nights/redwood, 32,5, temno modri
2x

KEEN Hoodoo III MID WP Y dekliški usnjeni čevlji, blue nights/redwood

89 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Dekliški usnjeni čevlji HOODOO III MID WP Y blue nights/redwood z usnjenim in tekstilnim zgornjim delom z membrano KEEN.FREEZE so nepremočljivi in hkrati zračni. Izolacijski sloj z oznako KEEN.WARM bo otrokovo nogo ogreval na -32°C! Podplat, ki ne pušča sledi, je razvit za vzdrževanje zanesljivega oprijema v zimskih okoljih. Bungee vrvica in visokokakovosten trak na ježka zagotavljata zadostno podporo.

Dostava Mimovrste
KEEN WINTERPORT NEO WP Y otroški visoki zimski čevlji, magnet/irish green, sivi, 32,5
1x

KEEN WINTERPORT NEO WP Y otroški visoki zimski čevlji, magnet/irish green

89 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Otroški visoki zimski čevlji WINTERPORT NEO WP Y magnet/irish green imajo sintetičen vrhnji del v kombinaciji s tekstilom. Membrana KeenDry preprečuje pronicanje vode v notranjost čevlja. Čevlji so podloženi s tehnologijo KeenWarm 200 g, kar je vse do pribl. -30 stopinj Celzija Podplat ne pušča sledi, sistem KeenFreeze pa zagotavlja stabilnost podplata na kateri koli površini. Zategovanje na bungee v kombinaciji z zanko na vrhu čevlja olajšuje obuvanje in sezuvanje.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški škornji Kelsa Tall WP, magnet/chinois green, 37, sivi
3x

KEEN otroški škornji Kelsa Tall WP, magnet/chinois green

79 €

Na zalogi v skladišču – na voljo predvidoma: 26.4.

Zadnji kos!

Otroški vodoodporni škornji KELSA TALL WP magnet/chinois greenmembrano KeenDry in izolacija KeenWarm 200g je kombinacija, ki otrokom omogoča širok spekter uporabe. Škornji so primerni za gore in mesto ter povsod, kjer želite otrokom omogočiti, da uživajo v gibanju in ne gledajo na mejo čevlja. Prenos z bungeejem ohranja nogo točno tako, kot bi morala.

Dostava Mimovrste
KEEN Kelsa Tall WP otroški škornji caramel cafe/harbor gray, 25,5, oranžni
1x

KEEN Kelsa Tall WP otroški škornji caramel cafe/harbor gray

79 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Otroški nepremočljivi snežni čevlji KELSA TALL WP caramel cafe/harbor grayKeenDry membrano in KeenWarm 200g izolacijo so kombinacija, ki otrokom ponuja široko paleto uporabe. Škornji so primerni za gore in mesto ter povsod, kjer želite otrokom omogočiti, da uživajo v gibanju in ne gledajo na mejo čevlja. Prenos z bungeejem ohranja nogo točno tako, kot bi morala.

Dostava Mimovrste
KEEN otroški škornji Kelsa Tall WP, black/tibetan red, 29, črni
2x

KEEN otroški škornji Kelsa Tall WP, black/tibetan red

79 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Otroški vodoodporni škornji KELSA TALL WP black/tibetan redmembrano KeenDry in izolacija KeenWarm 200g je kombinacija, ki otrokom omogoča širok spekter uporabe. Škornji so primerni za gore in mesto ter povsod, kjer želite otrokom omogočiti, da uživajo v gibanju in ne gledajo na mejo čevlja. Prenos z bungeejem ohranja nogo točno tako, kot bi morala.

Dostava Mimovrste
Reima 569439-9770 Sophis dekliški zimski škornji, sivi, 32
1x

Reima 569439-9770 Sophis dekliški zimski škornji

72,90 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Čudoviti dekliški škornji Sophis znamke Reima so prava odločitev za zimo. Ti nepremočljivi čevlji so lahko in se preprosto obujejo. Čevlji imajo aluminijasto izolacijsko plast, ki bo zagotavljala zadostno toplotno udobje za noge vaših deklet.

Dostava Mimovrste
Reima 569435-6320 Qing fantovski zimski gležnjarji, modri, 23
1x

Reima 569435-6320 Qing fantovski zimski gležnjarji

72,90 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Fantovski gležnjarji Qing znamke Reima so idealna izbira za male otroke v hladnem vremenu. Gležnjarji so podloženi in imajo nepremočljiv vrhnji del, tako da bodo noge vaših otrok na toplem in suhe celo zimo. Poseben vložek Happy Fit pomaga pri izbiri pravilne velikosti. 

Dostava Mimovrste
KEEN fantovski škornji Howser II MID C black iris/bluebird, 25,5, temno modri

KEEN fantovski škornji Howser II MID C black iris/bluebird

69 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Fantovski škornji HOWSER II MID C black iris/bluebird z najlonskim zgornjim delom, ki so zelo lahki. Oblika konice se razteza v segment barefoot. Čevlji so namenjeni popotnikom ali pa za vsakodnevno uporabo. Kupec bo nenazadnje cenil njihovo majhno težo, ekološki način obdelave, njihovo udobje in toplotno udobje. Podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem. Elastični klin zagotavlja udobno obutev in zagotavlja zadostno oporo pri hoji.

Dostava Mimovrste
KEEN Howser II MID C dekliški škornji silver birch/pink blush, 24, beli
1x

KEEN Howser II MID C dekliški škornji silver birch/pink blush

69 €

Pri dobavitelju – na voljo predvidoma: 29.4.

Otroški škornji HOWSER II MID C silver birch/pink blush z najlonskim zgornjim delom, ki so zelo lahki. Oblika konice se razteza v segment barefoot. Čevlji so namenjeni popotnikom ali pa za vsakodnevno uporabo. Kupec bo nenazadnje cenil njihovo majhno težo, ekološki način obdelave, njihovo udobje in toplotno udobje. Podplat ne pušča sledi in zagotavlja odličen oprijem. Elastični klin zagotavlja udobno obutev in zagotavlja zadostno oporo pri hoji.

Dostava Mimovrste