Andrej Grmovšek, Viktor Relja: Moderne večraztežajne smeri, mehka vezava

Znamka: Naša številka: 2838089

Andrej Grmovšek, Viktor Relja: Moderne večraztežajne smeri, mehka vezava

Andrej Grmovšek in Viktor Relja sta v novem in našem prvem tovrstnem vodniku zbrala 255 smeri v 58 gorah oziroma stenah naših Alp, po športnoplezalni francoski lestvici ocenjenih od 4b do 8a+ in dolgih do 700 metrov. Celoten opis

34.9

34,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 2838089

Predstavitev

Opis artikla

Andrej Grmovšek, Viktor Relja: Moderne večraztežajne smeri

Opisi in slike sten z vrisanimi smermi so pregledno razporejeni od zahoda proti vzhodu Slovenije, kompleksnejše smeri pa so predstavljene še s skicami. Vodnik je namenjen tudi tujim plezalcem, zato so bistveni podatki in ključni prispevki prevedeni v angleščino. Pregledne zemljevide z označenimi izhodišči in vstopi v smeri dopolnjujejo koordinate obeh točk in kode QR, ki jih preprosto preberemo s pomočjo aplikacije, shranjene v telefonu, in skopiramo v digitalno navigacijsko karto. Vodnik, ki mora biti v vsakem plezalnem nahrbtniku!

O avtorjih

Avtorja vodnika Moderne večraztežajne smeri, Andrej Grmovšek in Viktor Relja, sta med plezalci dobro znana. Andrej je v dobrih tridesetih letih plezalne kariere, ki še kar traja, preplezal veliko zahtevnih smeri po celem svetu. Zadnja leta ga mikajo predvsem neznane slovenske stene. Njegova najpogostejša plezalska je kar žena Tanja, tudi odlična plezalka. Plezalsko sopotnico ima tudi Viktor. Z ženo Suzano sta v štiridesetih letih preplezala skoraj dvesto prvenstvenih smeri doma in po svetu, dve tretjini smeri sta jih tudi opremila.

Lastnosti knjige

  • Jezik: slovenski in angleški
  • Založba: Planinska zveza Slovenije
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 336
  • Leto izdaje: 2020
  • Dimenzije: 14 × 21,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst aktivno življenje
Vezanje mehka
Leto izdaje 2020
ISBN 9789616870573
Število strani 336