Severin Lipovšek: Moč prehrane v športu

Znamka:

Severin Lipovšek: Moč prehrane v športu

Severin Lipovšek je svoje izkušnje s športniki in njihovo prehrano opisal v pričujoči knjigi. Celoten opis

29.1

29,10 € vključno z DDV

Naša številka: 856951

Predstavitev

Opis artikla

Knjiga Moč prehrane v športu vsebuje izčrpne opise vseh makro in mikrohranil ter prehranskih dopolnil, ki slonijo ne le na najnovejših dognanjih znanosti na področju prehrane in prehranskih dopolnil v športu, temveč tudi na dejanskih, praktičnih izsledkih s sveta športa.

V knjigi je zajeto tudi osnovno teoretično znanje s področja fiziologije napora, ki je nujno potrebno za bolj poglobljeno oz. celovitejše poznavanje področja prehrane in prehranskih dopolnil v športu. Poleg praktičnih nasvetov za regeneracijo, trening in tekmovanja v vseh športih, od vzdržljivostih do bodybuildinga, za vrhunske in rekreativne športnike, avtor v knjigi poda tudi svoje izkušnje pri delu z vrhunskimi športniki, razjasni kar precej zmot, neresnic in napačnih informacij o potrebah in moči delovanja posameznih hranilnih snovi in prehranskih dopolnil, ki so posledica reklam in marketinških člankov ter raziskav, naročenih s strani trgovcev ali proizvajalcev samih.

Namen knjige je namreč, da predstavi resnično moč prehrane v športu in njeno mesto v trenažnem procesu, tako da si lahko vsak posameznik uredi prehrano v skladu s svojimi edinstvenimi potrebami in jo izkoristi kot tisto piko na i za dosego največjega potenciala in zmogljivosti telesa.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenšcina
  • Založnik: Samala
  • Zvrst: šport, fitnes
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 352
  • Dimenzije: 16,50 × 23,50 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst šport
Založnik Primus
ISBN 9789619298718