MA-FRA Sgrasso High Tech univerzalni večnamenski razmaščevalec

Ocena: 4,5 2 ocen Znamka: MA-FRA Naša številka: 1384255

MA-FRA Sgrasso High Tech univerzalni večnamenski razmaščevalec

Univerzalni večnamenski razmaščevalec, ki ne pušča sledi ali lis, primeren za čiščenje katere koli površine. Celoten opis

5
4.5 2

5,99 € Vključno z DDV
5 €
-16%

Naša številka: 1384255

Predstavitev

Opis artikla

Sgrasso High Tech univerzalni večnamenski razmaščevalec

Inovativen večnamenski razmaščevalec, ki ne potrebuje izpiranja. Sgrasso High Tech je produkt vrhunskega podjetja MA-FRA ki ima že več kot 60 letno tradicijo in izkušnje s področja čiščenja in higiene ter istočasno nosilec certifikatov ISO 9001 (Kvaliteta), ISO 14001 (Okolje) ter OHSAS 18001 (Varnost).

Ta visoko kakovostni izdelek ne pušča nobenih sledi ali lis in ga je zato mogoče uporabljati neposredno na kakršni koli površini, ne da bi le to poškodoval. Njegova posebna formulacija omogoča uporabo tega izdelka za daljša obdobja, brez posledic za uporabnika ali površino. Idealen je tudi za vsakodnevno čiščenje indukcijskih plošč za kuhanje.

Navodila za uporabo: razpršite izdelek neposredno na hladno površino, ki jo želite očistiti, uporabite mokro gobo in odstranite s suho krpo. Trdovratnejše zažganine prej odstranite s strgalom za kuhalne površine. Pri občutljivih in dragocenih površinah izdelek preizkusite na majhnem skritem območju.

Sgrasso High Tech univerzalni večnamenski razmaščevalec

OPOZORILA: Pred uporabo preberite etiketo.Hraniti izven dosega otrok. Povzroča hudo draženje oči. 

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo etiketa proizvoda. 

Uredba (ES) št. 648/2004: neionske površinsko aktivne snovi <5%, parfumi. Rok uporabe: 5 let od datuma proizvodnje; glej embalažo! 

PREVIDNOSTNI UKREPI: pred uporabo preberite etiketo! Pri občutljivih in dragocenih površinah izdelek preizkusite na majhnem skritem območju! Ne uporabljati na toplih ali vročih površinah. Ne mešati z drugimi kemikalijami ali čistili.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%