Qeedo spalna vreča Buddy Junior, modra

Qeedo spalna vreča Buddy Junior, modra

Številka: 2941913
Priljubljena spalna torba Qeedo Buddy je seveda na voljo tudi za mlade goste kampiranja. Jajčni Qeedo Buddy Junior ustreza vsem zahtevam za kakovostno otroško spalno vrečo in ponuja enake obsežne lastnosti kot običajni Buddy. Celoten opis
Dostava Mimovrste
50 €
Vključno z DDV

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2941913

Predstavitev

Queedo spalna vreča Buddy Junior, modra


Qeedo spalna vreča Buddy Junior izstopa predvsem glede udobja spanja, prilagodljivosti in oblike. Ne glede na to ali jo potrebujete za kampiranje, taborjenje, za prenočitev pri prijateljih ali za druge aktivnosti, kjer je potrebna zanesljiva in prijetna otroška spalna vreča. Visokokakovostna konstrukcija preprečuje neprijetne zračne mostove in Buddy Junior 2-sezonska spalna vreča postane zvest spremljevalec tudi v hladnejših nočeh.

Zakaj je otroška spalna vreča sploh potrebna? Otroška spalna vreča mora izpolnjevati posebne pogoje, ker se otroci zaradi toplote počutijo drugače in imajo tudi drugačne potrebe po toploti kot odrasli. Če je spalna vreča prevelika ali otroci spijo v spalni vreči za odrasle, je notranji volumen, ki ga je treba segreti, prevelik in v tem primeru sevalna telesna toplota otroka ne zadostuje, da bi v spalni vreči nastalo dovolj toplote. Otroška spalna vreča, kot je Buddy Junior, je po drugi strani prilagojena otrokovi velikosti in zagotavlja več topline in udobja.

Diagonalna zadrga na vrhu omogoča, da se spalna vreča zelo enostavno odpre in zapre. Ko je odprta, lahko enostavno vstopite od zgoraj. Spalna vreča ostane tam, kjer mora biti in ne drsi, kot pri modelih s stransko zadrgo. Zadrgo je mogoče odpreti v obe smeri, kar omogoča hitro in enostavno prilagajanje temperature v spalni vreči. Za preprečitev toplotne izgube je zgornja zadrga opremljena z izjemno širokim ščitnikom vetra, tako da toplota ne uhaja.

Qeedo Best Shape – posebna oblika naredi spalno vrečo bolj udobno in se najbolj približa vašemu spalnemu vedenju. Večina ljudi spi v embrionalnem položaju (na boku s skrčenimi nogami) in Buddy spalna vreča vam to omogoča. V nej se lahko vrtiš in obračaš, kakor hočeš. Idealno za ljudi, ki se počutijo utesnjene v običajni spalni vreči.

Qeedo Soft Touch tkanina je popolnoma brez šumenja in je svilnato mehka. Nič več neudobno trdih in šumečih tkanin. Takoj ko ležete v spalno vrečo, ste prispeli domov – tako se boste počutili. Površino notranje podloge je najbolje primerjati z mehko breskovo kožo, mehkim brušenim materialom, ki se vam bo zdel kot domača posteljnina. 

 Queedo spalna vreča Buddy Junior, modra

Lastnosti:

~ Zaščita pred vetrom: preprečuje izgubo toplote in stik kože z zadrgo.
~ Žep za blazine v vzglavju – lahko ga napolnite z blazinami ali drugim tekstilom.
~ Zadrga: velik ključek za zadrgo (zunaj + znotraj) za enostavno upravljanje.
~ Kapuca: nastavljivi vrvici (nastavitev za hladne noči).
~ Zunanji žep v predelu ramen za shranjevanje dragocenosti.
~ Kompresijska suha vrečka: zmanjša velikost pakiranja.
~ Primerna za otroke, do velikosti 140 cm.

Tehnične podrobnosti:

Vrsta otroška
Zunanji material 100% poliester (breskvina koža)
Notranji material 100% poliester ( mehka brušena tkanina)
Barva modra
Polnjenje 100% sintetična vlakna (votla vlakna)
Polnilni sloj 1-slojni, 250g / qm
Oblika mumija, jajce
Udobna temperatura 8 ° C
Zunanja dolžina (vključno z vzglavjem) 165 cm
Širina pri ramenih 80 cm
Širina pri nogah 65 cm
Velikost pakiranja (d x š x v) 27 × 21 × 21 cm
Teža 1,4 kg