Greatstore Sončna žaluzija 60 x 120 cm Rdeča

Greatstore Sončna žaluzija 60 x 120 cm Rdeča

Številka: 20831040
Partnerska prodaja
Ta senčnica je idealna rešitev za zmanjšanje sončnih žarkov v vaši sobi ali pisarni. Zaradi termoplastičnega premaza ščiti vaš prostor pred segrevanjem poleti in hlajenjem pozimi. Zaradi priloženega pribora za montažo je namestitev žaluzije zelo preprosta. Roleto je mogoče namestiti na steno in n Celoten opis
48,79 €
Vključno z DDV
Partner: Greatstore

Partnerska zaloga 5+ artikli

6.2. - 9.2. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja Greatstore

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 20831040

Predstavitev

Ta senčnica je idealna rešitev za zmanjšanje sončnih žarkov v vaši sobi ali pisarni. Zaradi termoplastičnega premaza ščiti vaš prostor pred segrevanjem poleti in hlajenjem pozimi. Zaradi priloženega pribora za montažo je namestitev žaluzije zelo preprosta. Roleto je mogoče namestiti na steno in na strop. Verigo lahko namestite na levo ali desno stran. Opomba: Navedene mere se nanašajo na tkanino žaluzije. Širina pritrdilnega traku je za 3 cm večja od širine tkanine rolete. Paket vključuje: 1 × 60 cm PVC roleta, 1 × 60 cm montažni trak, 100% roleta iz poliestrskega odsevnega materiala, 2 x ročaj, 2 x obešalnik, 1 x plastična veriga, 4 x vijak, 4 x pritrdilni zatiči.

Opozorilo: otroci se lahko zapletejo v zanke iz vrvic, verig, trakov in notranjih komponent, ki se uporabljajo za delovanje izdelka. Da bi se izognili nevarnosti zadušitve in zapletanja, priporočamo, da jih hranite zunaj dosega otrok. Vrvice se lahko ovijejo okoli otrokovega vratu. Posteljo, otroško posteljico in pohištvo odmaknite od okna, na katerem so obešene žaluzije. Vrvic ne povežite skupaj. Pazite, da se ne zapletejo ali oblikujejo zanke.

  • Barva obroča: rdeča
  • Barva verige: bela
  • Meritve obroča: 60 × 120 cm (Š x V)
  • Dolžina verige: 180 cm
  • Premer kovinskega valja: 18 mm
  • Material: Poliester: 100%