PizBuin (Mountain Sun Cream SPF 30) 50 ml

PizBuin (Mountain Sun Cream SPF 30) 50 ml

Številka: 100022420545
Partnerska prodaja
Sončna krema ščiti pred UVA / UVB sevanjem in pred hladnim in suhim vetrom na višjih nadmorskih višinah. Fotostabilni sistem UVA in UVB filtrov zagotavlja uravnoteženo 100% zaščito pred soncem čez dan. Celoten opis
10,10 €
Vključno z DDV
9,70 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 4 artikli

20.9. - 21.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100022420545

Predstavitev

Sončna krema ščiti pred UVA / UVB sevanjem in pred hladnim in suhim vetrom na višjih nadmorskih višinah. Fotostabilni sistem UVA in UVB filtrov zagotavlja uravnoteženo 100% zaščito pred soncem čez dan. Ta lahka krema s hitro vpojljivo konsistenco je odporna na vodo in znoj, kar zagotavlja maksimalno zaščito tudi med zahtevnimi športnimi in zunanjimi aktivnostmi (dokazano med testiranjem v Himalaji). Sončna krema koži omogoča prosto dihanje – kože ne pretirano masti, ohranja pore čiste. Krema z ergonomsko embalažo je idealna za smučarje in deskarje, plezalce ali pohodnike, ki se pozimi gibljejo v gorah. Primerno tudi za moške.

Prednosti:

  • Tehnologija filtrov UVA / UVB – zagotavlja 100% zaščito vso zimo, tudi v najbolj ekstremnih pogojih. UVB filtri preprečujejo sončne opekline, UVA filtri pa ščitijo pred prezgodnjim staranjem kože.
  • Kompleks Cold Shiel – ščiti pred vetrom in mrazom, hkrati pa preprečuje izgubo kožne dehidracije. Kompleks vključuje trehalozo, karitejevo maslo in glicerin.
  • Tekstura – inovativna formula, za katero je značilna edinstvena lahka konsistenca brez olj. Hitro se vpije, koži omogoča, da „diha“ in jo pusti gladka, prožna, brez prekomerne maščobe in s čistimi porami po nanosu.
  • Preizkušeno na Himalaji – preverjena je sposobnost zaščite v ekstremnih gorskih razmerah, kot so intenzivno sonce, močan veter in mraz.
  • Dermatološko testirano.
Kako uporabiti:

Nanesite 20 minut pred odhodom in nato nadaljujte z uporabo.

Naš nasvet: Za intenzivnejši učinek priporočamo, da ga uporabljate v kombinaciji s FitMe Sli m & Sun. Opaziti: Krema ne zagotavlja 100% zaščite, izogibajte se intenzivnemu opoldanskemu soncu.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.