McNeill Šolski nahrbtnik Mc Neill, Enorog / ERGO Light MOVE

McNeill Šolski nahrbtnik Mc Neill, Enorog / ERGO Light MOVE

Številka: 100022823075
Partnerska prodaja
Unicorn – top nahrbtnik ERGO Light Move nemške znamke Mc Neill
Celoten opis
208,73 €
131,74 €
-36%

Partnerska zaloga 2 artikla

12.5. - 13.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100022823075

Predstavitev

<span id = „result_box“ class = "" lang = „cs“> <span title = „Popolnoma prilagodljiv in funkcionalen šolski nahrbtnik prestižne blagovne znamke Mc Neill se lahko prilagodi vašemu otroku!“> Odlično prilagodljiv in funkcionalni šolski nahrbtnik prestižne blagovne znamke Mc Neill je mogoče prilagoditi vašemu otroku! <span title = „Zahvaljujoč inovativni navpični nastavitvi hrbtnega sistema je nahrbtnik mogoče enostavno prilagoditi otrokovi figuri in stopnji rasti.“> Zahvaljujoč inovativni navpični prilagoditvi hrbtnega sistema lahko nahrbtnik enostavno prilagodite telesu in tempu rast otroka. <span title = „Ima najvišje uporabne, estetske in varnostne vrednosti.“> Ima najvišje uporabne, estetske in varnostne vrednosti.
<span title = „Uporabljajo se samo vrhunski vodoodporni materiali, ki zagotavljajo, da barve ne zbledijo. "> Uporabljajo se le vrhunski vodoodporni materiali, ki zagotavljajo, da barve ne bledijo . <span title = "Vgrajeni pas na prsih in pasu zagotavlja popolno udobje in enakomerno porazdelitev obremenitve na zadnji površini.“> Vgrajeni prsni pas zagotavlja popolno udobno nošenje in enakomerno porazdelitev obremenitve na zadnji površini in pasu . <span title = „Oblazinjenje je narejeno iz udobnega in dihajočega materiala, poleg tega pa so tudi zelo lahke ojačitve in stranski jermeni, ki ohranjajo stabilnost.“> Oblazinjenje je narejeno iz udobno in dihajoč material, na voljo pa je tudi zelo lahka ojačitev in stranski jermeni, ki ohranjajo stabilnost.
<span title = „Nahrbtnik je opremljen tudi z dvema dodatnima jermenoma za večje udobje okoli ramen in nastavljivimi naramnicami. Trakovi v obliki črke S z mrežasto podlogo, ki se lahko diha, in odsevni trakovi. "> Nahrbtnik je opremljen tudi z dvema dodatnima paščkoma za večje udobje okrog ramen in nastavljivim naramnicami v obliki črke Sb z dihajočo mrežasto podlogo in odsevnimi trakovi.
<span title = "Nahrbtnik ima magnetno zapiranje, ki omogoča enostavno odpiranje in zapiranje, vključno z optimalno uporabo razpoložljivega prostora.“> Nahrbtnik ima magnetno zapiranje. , kar zagotavlja enostavno odpiranje in zapiranje, vključno z optimalno uporabo dovolj
<span title = „Dno nahrbtnika je čvrsto, vodoodporno in pralno, kar ga ščiti pred vlago in umazanijo. "> Spodnji del nahrbtnika je trden , vodoodporen in pralni , da ga ščiti pred vlago in umazanijo.
<span title = "Glavna velika komora je ločena s predelnim, prilagodljivim raztegljivim stranskim žepom z zadrgo z odtočno luknjo za varen transport tekočin.“> Glavna velika komora je ločena z predelno ploščo , prilagodljivo razširljivo stranski žepi z zadrgo z odtokom odprtino za varen transport tekočin. <span title = „Prostorni prednji žep za deset in organizator za mobilne in druge manjše stvari. "> Sprednji prostoren žep za prigrizek in organizator za mobilne in druge manjše stvari.
<span title =“ Naramna torba Mc Neill je posebej razvita s poudarkom zaradi varnosti otrok. „> Nahrbtnik Mc Neill je posebej razvit s poudarkom na otroški varnosti . <span title =“ Bogati in edinstveni odsevni elementi in fluorescenčne površine žarejo v temi in tudi šolarju postanejo bolj vidne na večji razdalji. „> Bogati in edinstveni odsevni elementi in fluorescenčne površine svetijo v temi in naredijo šolarja bolj vidnega tudi z večje razdalje.
<span title =“ Modern izvedba in oblikovanje. „> Sodobna izvedba in dizajn. <span title =“ S tem nahrbtnikom bo vaš šolar resnično eleganten, zahvaljujoč odsevnim elementom vam ni treba skrbeti za njegovo varnost! „> S tem nahrbtnikom bo vaš šolar resnično eleganten, zahvaljujoč odsevnim elementom vam ni treba skrbeti za njegovo varnost!
<span title =“ Velikost nahrbtnika: 30 × 39 × 23 cm. „> Velikost nahrbtnika : 30 × 39 × 23 cm. <span title =“ Prostornina: 21 l. „> Prostornina : 21 l. </ span > <span title = "Teža: 1.100 g.“> Teža : 1.100 g. </
Dimenzije celotnega pakiranega izdelka izdelka: širina: 347mm, višina: 465mm, dolžina: 256mm
Teža celotnega izdelka: 1.56 Kg