Karton P+P škatla za malico-26%
5,01 € 3,70 €

Zadnji kos!

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla ima zatič na sprednji strani in vojaški potisk na pokrovu.

Karton P+P škatla za malico Fotbal
5,34 €

Zadnji kos!

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla ima zatič na sprednji strani in motiv nogometne žoge.

Karton P+P škatla za malico OXY Oxy blue
5,78 €

Zadnji kos!

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla se zapira na sprednji strani in ima atraktiven potisk v modri barvi.

Karton P+P škatla za malico OXY Oxy pink-26%
5,01 € 3,70 €

Odprodaja

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla se zapira na sprednji strani in ima atraktiven potisk v roza barvi.

Karton P+P škatla za malico T-rex 3-34519
5,46 €

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla ima zatič na sprednji strani in potisk dinozavrov na pokrovu.

Karton P+P škatla za malico Unicorn 1
5,58 €

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla se zapira na sprednji strani, poslikana pa je tudi z atraktivnim motivom.

Karton P+P Angry Birds škatla za prigrizke
7,90 € 3,34 €

Pripravite hrano, za v šolo ali izlete, v ekskluzivni plastični škatli za shranjevanje. Plastična škatla ima zatič na sprednji strani in potisk Angry Birds na pokrovu.