Veriga Snežne verige Seven, jeklene 40

Veriga Snežne verige Seven, jeklene 40

Številka: 619299001
Kakovostne verige, ki so primerne za avtomobile, ki imajo zaradi malo prostora oteženo montažo. So majhnih mer in tako omogočajo hitro in enostavno montiranje. Celoten opis

90,89 €
Vključno z DDV
66,50 €
-26%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 619299001

Predstavitev

Seven so nizko profilne verige blagovne znamke Veriga, ki na notranji strani zavzamejo zgolj 7 mm prostora. Namenjene so avtomobilom, pri katerih je nameščanje verig težavno ali je za težjo verigo na voljo premalo prostora. Izdelano so iz posebne sukane verige, s čimer je zagotovljeno optimalno delovanje, pri čemer zavzema manj prostora.

tekst

Verige so homologirane v skladu s standardom ON V5117.

Odlikuje jih tekalna površina rombaste izvedbe. Prednost verig je izdelava iz posebnega legiranega jekla, sukani členi zagotavljajo varen oprijem na snegu in ledu, hitra in čista montaža pa je zagotovljena s pomočjo ergonomskih ter barvnih delov, skupaj z jasnimi navodili za uporabo in priloženimi rokavicami. Odlikuje jih samoblokirni sistem za zapenjanje.

Verige so pakirane v priročnem, elegantnem kovčku iz poltrdega blaga z našitim ježkom za preprečevanje zdrsov v prtljažniku.

Veriga je zaradi težav pri montaži posebej priporočljiva za vozila, kot so Citroën C4 Picasso, Citroën C3 Picasso, Fiat Bravo, Lancia Delta, Peugeot 1007, Peugeot 207, Renault Laguna II, Renault Laguna III, Seat Exeo.