Autosock tekstilna veriga Snow Gecko, M

Ocena: 4,4 37 ocen Znamka: Autosock Naša številka: 1287708002

Autosock tekstilna veriga Snow Gecko, M

Natakni, zavrti, odpelji! Enostavna rešitev za popoln oprijem na snegu in ledu. Veljajo kot obvezna zimska oprema tudi v Sloveniji. Izdelane iz 100% visoko tehnoloških vlaken, zelo velika kontaktna površina med gumo in cesto, odličen oprijem tudi v najzahtevnejših razmerah. AutoSock je eden izmed proizvajalcev, ki so v Sloveniji dovoljeni kot proizvajalci tekstilnih verig, ki veljajo kot obvezna zimska oprema. Celoten opis

45.48
4.4 37

45,48 € Vključno z DDV

Naša številka: 1287708002

Predstavitev

Opis artikla

Natakni, zavrti, odpelji! Prednost snežnih tekstilnih verig AutoSock Standard/HP pred ostalimi klasičnimi je zelo enostavna montaža in demontaža in udobna vožnja brez motečih vibracij, na cesti pa jih odlikuje odličen oprijem v vseh snežnih razmerah. Operemo jih lahko kar v pralnem stroju, s svojo sestavo pa so prijazne okolju in primerne za recikliranje. Lahko jih namestimo tudi na vozila z znižanim vzmetenjem ali litimi alu platišči, delujejo pa tako s sistemi ABS kot ESP. Po uporabi jih enostavno shranimo v vozilu, kajti verige so zelo kompaktne.

Opomba: pred nakupom preverite vašo dimenzijo pnevmatike (slika).

En paket vsebuje dva kosa tekstilnih verig, kar pomeni za dve pnevmatiki oziroma eno os!

Tekstilne verige AutoSock imajo enake lastnosti in delujejo na enak način kot zimske verige. Podjetje AutoSock je tako s svojim patentom edini nosilec Evropskega (ne le v Sloveniji) TUV certifikata obvezne zimske opreme.

Ustreznost tekstilnih verig preverite v tabeli in izberite ustrezne za vaše vozilo.

western-digital

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta avtomobila osebni avto
Vrsta verige 2