Elan vezi Ripstick 116 (AD0DXF18), 185

Znamka: Elan Naša številka: 1293604001

Brezplačna dostavaOdlična cena

Elan vezi Ripstick 116 (AD0DXF18), 185

Široka in divja smučka, katero so zasnovali najboljši smučarji v Elanovi ekipi. Celoten opis

584.96

584,96 € vključno z DDVRedna cena: 649,95 €, Prihranite 64,99 € (9 %)

Naša številka: 1293604001

Predstavitev

Opis artikla

Ripstick 116

Smuči Ripstick 116 so opremljene s polno detajli in novimi tehnologijami. Serija Ripstick združuje natančne karakteristike all mountain smučke z big mountain konstrukcijo. Geometrija je dovolj široka za pršič in tudi za ozke terene, saj je bila nadgrajena z najlažjimi materiali, najnovejšo tehnologijo in najbolj moderno karbonsko ojačitvijo, kar se odraža v perfektni izbiri smučk za vsak dan na gori. Smuči imajo, zaradi Amphibio profila, izredne maneverske sposobnosti in oprijem kljub širši platformi, medtem, ko stranica SST in TNT tehnologija dovoljujeta dinamičen prenos energije na robnik ter ohranjata mehko in odzivno vožnjo v vseh snežnih pogojih. 


Inovativne tehnologije

  • Edinstvena tehnologija TNT
  • SST Konstrukcija
  • Karbonske plasti
  • Lesena sredica Tubelite
  • Vložki Vapor TIP
  • Profil Amphibio
Elan smuči

TNT tehnologija

Elanova edinstvena tehnologija TNT je kombinacija tehnologij, s katero so združili nizko težo, živahnost in odlične vozne lastnosti. Jedro tehnologije je lesena sredica Tubelight Wood Core s karbonskimi cevkami ob robnikih ter vložki Vapor Tip na sprednjem in zadnjem delu smuči. 

Vložki Vapor Tip so napredni kompozitni vložki, ki so vgrajeni v sprednji in zadnji del lesene sredice. Vložki znižajo težo in vibracije smučke ter izboljšajo njeno stabilnost. 

Amphibio 4D tehnologija

Profil Amphibio

Profil Amphibio

V ločeno zasnovani levi in desni smučki je camber profil uporabljen na notranjem robniku, kar zagotavlja natančno stabilnost in odličen oprijem. Zunanji rob pa skrbi za enostavne zavoje.

KONSTRUKCIJA

Konstrukcija SST

Stranski rob zagotavlja hiter, agilen in neposreden prenos moči s smuči na sneg, ob enem pa poskrbi za neverjetno torzijsko trdnost smučke.

Lesena sredica

Lesena sredica Tubelite

Osnova sredice je laminirana lesena sredica, v katero sta vgrajeni 2 izjemno lahki in votli karbonski cevi, ki sledita krivini smučke. Zagotavljajo izjemno torzijsko stabilnost in moćno odzivnost smučke, ob enem pa poskrbijo za nižjo težo smučke.

Steklena vlakna

Steklena vlakna

Ojačitev iz steklenih vlaken je vgrajena na zgornji ali spodnji del sredice in na tak način izboljša strukturo trdnosti smučke, optimizira upogljivost smučke in izboljša torzijsko stabilnost.

Tehnične podrobnosti

Raven znanja odlično
Teren vse podlage / izven urejenih prog
Profil Amphibio
Geometrija 143/116/132
Spol moški

Tehnične podrobnosti

Smuči – dolžina 185 cm
Radij 20.3 m
Širina konice 143 mm
Širina pod čevljem 116 mm
Širina repa 132 mm
Smuči – dolžina 193 cm
Radij 22.9 m
Širina konice 143 mm
Širina pod čevljem 116 mm
Širina repa 132 mm

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina 185 cm
Barva oranžna