Elan smuči SLX F z vezmi ELX 12.0 (AAKCQK17), 145

Znamka: Elan Naša številka: 1296326001
Elan smuči SLX F z vezmi ELX 12.0 (AAKCQK17), 145

Brezplačna dostava

Elan smuči SLX F z vezmi ELX 12.0 (AAKCQK17), 145

Nove smuči Elan SLX so sinonim za okretnost in moč ter bodo vaš najboljši spremljevalec pri kratkih in eksplozivnih zavojih. Celoten opis

799.95

799,95 € vključno z DDV

Predstavitev

Opis artikla

Elan SLX

Nove smuči predstavljajo pravo smučarsko umetnostin zahtevajo največjo mero zaupanja v smučarsko opremo. Smuči so bile posebej razvite za vse slalomske navdušence. Opremljene so z inovativno Arrow tehnologijo, katera združuje prednapeto karbonsko ploščo, ki prenaša energijo v konice smuči ter v puščico oblikovano plast titanala, ki energijo prenaša na robnike. 


Inovativne tehnologije

  • Tehnologija Arrow
  • Profil Early Rise Rocker
  • Sistem Fusion
  • Konstrukcija RST
  • Lesena sredica Response Frame
  • Ojačitve Dual TI / TI2
Elan smuči

Arrow tehnologija

Arrow tehnologija je inovativna uporaba strateško oblikovane karbonske plošče in strukturnih plasti titanala, ki harmonično omogoča bliskovito odzivnost smuči, ter neverjetno natančnost v zavojih. Karbonska plošča s Camber profilom je pritrjena na smučko in deluje, kot energijski pospeševalec, ki prenaša energijo v konico smučke. Zaradi plasti titanala v obliki puščice je zagotovljen odličen oprijem robnikov.

Arrow

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker

Early Rise Rocker je profil v smučeh, ki pomeni zmeren rocker profil v sprednjem in zadnjem delu smučke. Zavoji bodo enostavni z manj vloženega napora, smučka pa je enostavno vodljiva.

KONSTRUKCIJA

RST

Stranski rob RST optimizira prenos energije in moči s smučarja na robnik in tako omogoča kar najboljši oprijem robnikov po celi dolžini smuči.

Dual TI / TI2

Dual TI / TI2

Gre za t.i. sendvič konstrukcijo lesene sredice ter dvema plastema titana. Takšna konstrukcija poskrbi za izjemen oprijem robnikov in progresivni upogib smuči, ki ga zahtevajo najboljši smučarji.

Lesena sredica

Lesena sredica Response Frame

Edinstvena in inovativna lesena sredica smučki zagotavlja neposreden prenos moči in optimalno torzijsko stabilnost, po zaslugi posebne konstrukcije okvirja iz tršega lesa okoli jedra iz mehkejšega lesa.

Tehnične podrobnosti

Raven znanja odlično
Teren urejena proga
Profil Early Rise Rocker
Sistem Fusion
Spol moški
Vezi ELX 12.0 GripWalk

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Dolžina 145 cm
Barva zelena