Ferrino moške rokavice Viper
47,09 €

38,88 €

Novo

Moške tehnične rokavice za alpinizem, ledeno plezanje in smučanje. Rokavice so, zahvaljujoč membrani Dry zone®, nepremočljive in zračne. Dlan je zasnovana tako, da ne drsi.


Ferrino unisex rokavice Tactive-59%
34,63 €

13,90 €

Odlična cena

Unisex izolirane zračne rokavice z možnostjo odkritih prstov, primerne so za različne zimske aktivnosti, saj imajo ojačan notranji del. Material „Wind Breaker“ je zagotovilo za maksimalno toplotno ugodje.


Leki rokavice Scene S Gtx Mitt-34%
102,94 €

67,90 €

Odlična cena

Rokavice se ponašajo z Trigger S, z membrano Gore-tex in toplotno izolacijo Dexfill, hkrati pa tudi z mehko usnjeno obdelavo, zato vas zima ne more presenetiti.


Relax moške smučarske rokavice Down
30,89 €

27,80 €

Novo

Edinstvene moške smučarske rokavice Relax Down so primerne za vse vrste smučanja. Funkcionalna membrana AQUA PROTECT zagotavlja zračnost in vodoodpornost.


Dakine Baron otroške rokavice Gore-Tex Mitt
99,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moške rokavice Dakine Baron Gore-Tex Mitt iz vodoodpornega materiala GORE-TEX so nepogrešljiv pripomoček v mrzlih zimskih dneh. Toplotna izolacija PrimaLoft®, prijetna podloga iz volne, udobne elastične manšete in logotip blagovne znamke.


Dakine Galaxy ženske rokavice Gore-Tex Mitt
93,90 €

Novo

Ženske rokavice Dakine Galaxy Gore-Tex Mitt iz vodoodpornega materiala GORE-TEX so nepogrešljiv pripomoček v mrzlih zimskih dneh. Toplotna izolacija PrimaLoft®, prijetna podloga iz volne, udobne elastične manšete in logotip blagovne znamke.


Dakine Women'S Rambler Liner
19,90 €

Novo

Ženska notranja rokavica Dakine Rambler Liner je primerna za vse smučarske in snowboard rokavice. Rokavica nudi dodatno toplotno plast, idealno za nošenje po jahanju, s kazalcem lahko upravljate zaslon na dotik, ki nadzoruje zaslonov telefona in tablico.