Trevi Velociptor ES85W električni skiro, črno-bel

Trevi Velociptor ES85W električni skiro, črno-bel

Številka: 2538204
Odlična cena
Udoben električni skiro, ki ponuja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in odpornost na tresljaje med vožnjo. Je najboljši sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče ali k prijateljem. Celoten opis
399 €
299 €
-25%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2538204

Predstavitev

Lahko, zmogljivo in zanesljivo prevozno sredstvo

Udoben električni skiro proizvajalca TREVI je opremljen z 21,6-centimetrskimi (8,5-palčnimi) trdnimi pnevmatikami in prednjim amortizerjem ter zagotavlja varnost, vrhunsko oblazinjenje, izjemen oprijem in udobnost brez tresljajev oziroma vibracij pri daljših razdaljah vožnje na raznih sejmih, golf igriščih, v kampih, parkih, itd., ali pa je preprosto vaš zvesti sopotnik na poti v šolo, službo, trgovino, na igrišče, k prijateljem. Služil vam bo kot izjemno hitro, učinkovito, okolju prijazno in priročno prevozno sredstvo. Namenjen je uporabi na asfaltirani in trši podlagi.

Z inovativnim dizajnom in kakovostnim aluminijastim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Lahkotna konstrukcija in maksimalna nosilnost do 125 kg omogočata uporabo vsem starostnim generacijam. Zložljiva nogica oziroma tačka bo poskrbela za stabilno parkiranje. Skiro lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice. 

Trevi Velociptor ES85W

Zmogljivost in varnost

Za izjemno zmogljivost poskrbi vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 6 Ah, ki omogoča prevoženo razdaljo do 25 km z enim polnjenjem. Skiro je opremljen z LED zaslonom, kjer je jasno razvidno stanje napolnjenosti baterije oziroma skiroja, trenutna hitrost, v katerem načinu vozite (EKO / normalna vožnja / SPORT), itd. Za popolnoma napolnjeno baterijo so potrebne 4 ure polnjenja. Zahvaljujoč 350 W motorju, skiro doseže maksimalno hitrost 25 km/h.

Za varno ustavljanje poskrbi zadnja disk zavora, ki zagotavlja, da se bo skiro ustavil kadarkoli bo to potrebno, kar bo še dodatno povečalo vaš občutek varnosti med okolju prijazno vožnjo. Sprednja varčna LED osvetlitev in zadnja LED osvetlitev, ki se aktivira pri samem zaviranju, poskrbita za večjo vidljivost v temi in varnost v prometu, tako za vas kot tudi za ostale udeležence.

Trevi Velociptor ES85W

Tehnične podrobnosti

Moč 350 W
Velikost koles 21,6 cm (8,5")
Material okvirja aluminij
Načini vožnje EKO / normalna vožnja / SPORT
Osvetlitev LED spredaj, zadaj (ob zaviranju)
Vzmetenje spredaj
Zavora zadnja disk zavora
Zložljiva konstrukcija da
Domet do 25 km
Nosilnost 125 kg
Največja hitrost 25 km/h
Baterija 6 Ah
Napajanje 100–240 V | 50/60 Hz
Čas polnjenja 4 h
Teža 12 kg

Garancija: 1 leto