Blaupunkt EHB608, električno dvokolo

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Blaupunkt Naša številka: 1392632

Brezplačna dostava

Blaupunkt EHB608, električno dvokolo

Blaupunkt električno dvokolo EHB608 je opremljeno z dvema motorjema on doseže hitrost do 12 km/h. S popolnoma napolnjeno baterijo doseže do 12 km, čas polnjenja pa je od 3 do 5 ur. Celoten opis

283.58
5 1

294,90 €
283,58 €
-3%
Zadnji kos!

Naša številka: 1392632

Predstavitev

Opis artikla

Praktično in zmogljivo

Blaupunkt predstavlja odlično električno dvokolo, namenjeno vsem, ki obožujejo aktivno preživljanje prostega časa. Omogoča enostavno uporabo in vam lahko služi kot transport. Za izjemno zmogljivost poskrbi vgrajena 4 Ah baterija, ki omogoča vožnjo do 12 km. Rolka doseže maksimalno hitrost 12 km/h. Njena maksimalna nosilnost znaša 120 kg, za popolnoma napolnjeno baterijo pa je potrebno 3–5 ur polnjenja.

Za udobno in samozavestno vožnjo poskrbijo 8-inčna kolesa brez zračnice. Ima funkcijo samodejne vzpostavitve ravnotežja, ki olajša upravljanje dvokolesa. Izbirate lahko med 2 načinoma vožnje – osnovnim in naprednim. Osnovni način je odličen za otroke in začetnike, napredni pa je namenjen bolj izkušenim uporabnikom.

Praktično in zmogljivo

Zabavna uporaba

Električno dvokolo ima vgrajene zvočnike, preko katerih lahko predvajate glasbo iz pametnega telefona. Opremljen je s funkcijo Bluetooth. Ima LED luči, ki poskrbijo za vidljivost v temi. Na voljo je tudi posebna aplikacija za pametne telefone s sistemom Android in iOS. Z njeno pomočjo lahko preprosto upravljate parametre, ki nadzorujejo moč in občutljivost odzivanja naprave, glede na ravnotežje telesa. Preko aplikacije lahko pridobite tudi podatke o trenutni hitrosti, prevoženi razdalji, ravni napolnjenosti baterije, na voljo pa vam je tudi zemljevid.

Blaupunkt električno dvokolo ima aluminijast zgornji del ohišja in je odporno na mehanske poškodbe. Priložena je torba, s katero boste lahko električno dvokolo enostavno prenašali s seboj. 

Zabavna uporaba

Tehnične podrobnosti

Motor 600 W (2 × 300 W)
Kolesa 8'' tubless
Baterija 4 Ah
Maksimalna nosilnost 120 kg
Maksimalna hitrost 12 km
Razdalja 10–12 km
Čas napajanja 3–5 h
Bluetooth da
Aplikacija da, za Android/iOS

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Velikost koles

Velikost koles

8 Palcev
Delovanje polno napolnjenega 12 km
Maksimalna hitrost 12 km/h
Nosilnost 120 kg