MS Energy N1 Neutron E-skiro

MS Energy N1 Neutron E-skiro

Številka: 1360084
Odlična cena
MS Energy E-skiro Neutron N1 je kakovosten, praktičen, zložljiv in cenovno ugoden pripomoček za prevažanje. Celoten opis
330 €
279 €
-15%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1360084

Predstavitev

MS Energy E-skiro Neutron N1

MS Energy E-skiro Neutron N1 je kakovosten, eleganten in stilski električni skiro. Vsi MS Energy skiroji so sodobni, sestavljeni iz odličnih in sodobnih komponent.

Brezskrbno vožnjo po cesti in pločnikih vam bodo zagotavljala velika kolesa in dobro sprednje vzmetenje. Aluminijast okvir in vilice poskrbijo, da je skiro kompakten in izredno lahek, zložljivo ogrodje pa omogoča, da ga boste brezskrbno lahko odnesli kamor boste želeli. 

Kupite e-skiro MS Energy in bodite drugačni! Ko se ne želite več voziti, ga lahko zaradi njegove kompaktne zložljive oblike zložite in odnesete s sabo. Zaradi že omenjenih velikih koles in odličnega sprednjega vzmetenja na slabih kolesarskih stezah ali cestah zmanjševanje hitrosti ne bo potrebno. Za varno ustavljanje bo poskrbela odlična zadnja zavora.

Ponaša se še z LCD ekranom, ki vam kaže podatke o stanju baterije, hitrosti in ostale podatke o vožnji, ročaji, ki so udobni in ergonomsko oblikovani, ter sprednjo in zadnjo LED lučjo.

skiro

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Razdalja od 18 do 22 km (odvisno od konfiguracije terena, podlage, temperature)
Baterija 24 V, 8 Ah
Hitrost do 25 km/h
Okvir aluminijast
Motor 250 W
Velikost koles 20,32 cm (8"), sprednje je zračno, zadnje polno kolo
Vzmetenje sprednje
LED luči spredaj in zadaj
LCD ekran DA
Obremenitev max. 120 kg
Zavore zadnja boben zavora
Dimenzije paketa 100 × 43 × 23 cm
Teža 12,5 kg

Garancija: 1 leto