Platinet PM1085B brezžične slušalke s polnilno enoto, bele - Odprta embalaža

Platinet PM1085B brezžične slušalke s polnilno enoto, bele - Odprta embalaža

Številka: 2820349
Odprta embalaža Odprodaja
Brezžične ušesne slušalke s polnilnim ohišjem, ki so primerne za uporabo med vsemi športnimi aktivnostmi. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen. Celoten opis
39,90 €
Vključno z DDV
25,47 €
-36%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 

Odprta embalaža

Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.
Artikel ima manjše znake uporabe, a deluje brezhibno.

Številka: 2820349

Predstavitev

Privlačna oblika in magnetna polnilna postaja

Uživajte v brezžični povezavi s pametnimi slušalkami proizvajalca Platinet. Zasnovane so za športnike za zagotavljanje efektivnega treninga v vseh razmerah. Inovativna lahka oblika in najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogočata svobodo in udobje pri poslušanju vašega glasbenega izbora ure in ure, kjerkoli se že nahajate. Komunicirajte in upravljajte klice z vgrajenim visokokakovostnim HD mikrofonom in Bluetooth 5.0 brezžično povezavo, ki omogoča hitrejši prenos, večji obseg in boljšo kakovost oddanega zvoka. Slušalke se takoj povežejo z napravami, povezava pa je zelo stabilna.

Do 5-urna uporabna doba baterije je dovolj zmogljiva za vsako uporabo med športno aktivnostjo. Ohišje za shranjevanje, ki se ponaša tudi kot magnetna polnilna postaja z vgrajeno prenosno baterijo 300 mAh, pa bo poskrbelo za večkratno polnjenje vaših novih slušalk. 

Platinet PM1085 brezžične slušalke

Adijo kabli in dobrodošla svoboda gibanja

Recite nasvidenje motečim kablom in pozdravite povsem nov svet poslušanja glasbe in komuniciranja z vašimi najdražjimi. Protiprašni ergonomski dizajn nudi varen, vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov, ki je primeren za uporabo pri športnih aktivnostih in raznih pustolovščinah. Funkcijske tipke na slušalki vam omogočajo kontrolo nad telefonskimi klici ali pri predvajanju glasbe. Odgovorite oziroma zavrnite klic ali predvajajte oziroma prekinite predvajanje trenutne glasbe.

Platinet PM1085 brezžične slušalke

Čist zvok brez motečega šumenja iz okolice

S tehnologijo Active Noise Cancellation oziroma izolacijo hrupa iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih in zagotavljajo jasen ter čist zvok za brezskrbno uživanje pri prostoročnih klicih. 

Slušalke podpirajo TWS tehnologijo oziroma dvojni način delovanja, ki omogoča uporabo obeh ušesnih čepkov, lahko pa uporabljate samo enega in s tem podaljšate čas predvajanja oziroma uporabe brez polnjenja.

Platinet PM1085 brezžične slušalke

Tehnične podrobnosti

Brezžična povezava Bluetooth 5.0 + EDR
Doseg (pri uporabi ene slušalke) 15 m
Doseg (pri uporabi obeh slušalk) 10 m
Mikrofon da
Izboljšava zvoka da (Active Noise Cancellation)
Impendanca 16 Ohm
Čas polnjenja 2 h
Čas delovanja do 5 h
Čas pripravljenosti do 100 h
Kapaciteta baterije slušalk 2× 50 mAh
Kapaciteta baterije polnilne postaje 300 mAh
Dimenzije slušalk 2,5 × 1,9 cm
Dimenzije polnilne enote 3 × 3,2 × 6,3 cm

Garancija: 2 leti