LTC Slušalke naglavne rdeče

LTC Slušalke naglavne rdeče

Številka: 100050265769
Partnerska prodaja
Slušalke naglavne rdeče Celoten opis
12,95 €
Vključno z DDV

Partnerska zaloga 5+ artikli

23.9. - 24.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050265769

Predstavitev

Vrhunske slušalke, namenjene vsem, ki se ne želijo ločiti od svoje najljubše glasbe. Najkakovostnejši materiali in ergonomska oblika zagotavljajo visoko udobje uporabe. Tudi po dolgih urah uporabe slušalk uporabnik ne čuti niti najmanjšega nelagodja.

Te slušalke delujejo z vsemi napravami s 3,5 mm priključkom Mini Jack, zaradi česar so zelo univerzalni izdelek. Kabli, ki se uporabljajo v slušalkah LTC, zagotavljajo prenos signala na najvišji ravni brez popačenja, kar pomeni kristalno čist zvok. Pomembno je, da kabelska obloga ostane prožna in s časom ne izgubi svojih lastnosti.

Notranjost slušalk je obložena z mehkim materialom, ki duši zvoke, ki prihajajo od zunaj, in odpravlja nelagodje, ki ga povzročajo dolge ure uporabe izdelka. Nastavljiva dolžina traku omogoča udobno prilagajanje slušalk poljubni obliki glave.

Najkakovostnejši materiali in visoka natančnost izdelave zagotavljajo dolgo, nemoteno delovanje in zadovoljstvo uporabnikov. Poleg tega je zaradi primerne cene, izdelek vreden pozornosti in priporočljiv tudi najzahtevnejšim uporabnikom.

Premer zvočnika: 40 mm

Nazivna moč: 15mWFrekvenčni odziv: 20 Hz – 20 000 HzObčutljivost: 105 dbImpedanca: 32 OhmNajvečja vhodna moč: 150 mWDolžina kabla: 1,2 mVtič: Jack 3,5 mm stereoRdeča barva