Xiaomi QCY T7 brezžične športne slušalke, TWS, Bluetooth 5.1

Xiaomi QCY T7 brezžične športne slušalke, TWS, Bluetooth 5.1

Številka: 2671209
Športne slušalke Xiaomi, ki so opremljene z Bluetooth 5.1 vmesnikom, kompaktno zasnovo s povečano odpornostjo na škropljenje vode (IPX4) in baterijo, ki zagotavlja do 3,5 ure uporabe. Celoten opis
29,95 €
Vključno z DDV
24,69 €
-17%
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 2671209

Predstavitev

Privlačna oblika in do 17-urna uporaba

Xiaomi QCY T7 slušalke so zasnovane za športnike za zagotavljanje efektivnega treninga v vseh razmerah in ljubitelje napredne zabavne elektronike, ki so radi na tekočem z inovacijami. Lahkotnost, udobnost, inovativna oblika in najnaprednejša obstoječa tehnologija vam omogočajo svobodo in udobje pri poslušanju vašega glasbenega izbora ure in ure, kjerkoli se že nahajate.

Komunicirajte in upravljajte klice z vgrajenim visokokakovostnim mikrofonom in brezžično povezavo Bluetooth 5.1, ki omogoča hitrejši prenos, večji obseg in boljšo kakovost oddanega zvoka. Slušalke se takoj povežejo z napravami in zagotavljajo stabilno povezavo.

Do 3,5-urna avtonomija ob uporabi obeh slušalk hkrati je dovolj zmogljiva za vsako uporabo med športno aktivnostjo. Ohišje za shranjevanje, ki ponaša tudi kot magnetna polnilna postaja z vgrajeno prenosno baterijo, bo poskrbelo za dodatno 4-kratno polnjenje vaših slušalk – skupno kar do 17 ur brezskrbne uporabe! 

Xiaomi QCY T7

Adijo kabli in dobrodošla svoboda gibanja

Recite nasvidenje motečim kablom in pozdravite povsem nov svet poslušanja glasbe in stereo klicev z vašimi najdražjimi. Zaščita pred škropljenjem z vodotesnim standardom IPX4 nudi varen, vrhunski način prilagajanja ušesnih čepkov, ki je primeren za uporabo pri športnih aktivnostih in raznih pustolovščinah v vseh vremenskih razmerah. Pametno upravljanje slušalk na dotik omogoča nastavljanje glasnosti, menjavanje pesmi na vaši playlisti, sprejemanje telefonskih klicev in aktivacijo Voice Assistant-a (glasovnega pomočnika). 

Xiaomi QCY T7

Čist zvok brez motečega šumenja iz okolice

Z napredno tehnologijo izolacije hrupa iz okolice, slušalke inteligentno filtrirajo šum v ozadju, kar pripomore k boljšemu predvajanju zvoka v hrupnih okoljih in zagotavljajo jasen, kakovosten in čist stereo zvok z uravnoteženimi basi in visokimi toni za brezskrbno uživanje pri prostoročnih klicih.

Slušalke podpirajo TWS dvojni način delovanja, ki omogoča uporabo obeh slušalk, lahko pa uporabljate samo eno in s tem podaljšate čas uporabe brez polnjenja. Infrardeči senzor v vsaki slušalki poskrbi za samodejno zaznavanje in uporabo le ene ali obeh slušalk za Mono ali Stereo način. 

Xiaomi QCY T7

Kaj še odlikuje slušalke Xiaomi QCY T7?

  • Hiter Hall Switch sistem seznanjanja 
  • QCY aplikacija za pametne naprave
  • AAC, SBC, ENC tehnologija
  • Funkcija za preverjanje in iskanje lokacije slušalk (v primeru povezave z vašim pametnim telefonom)
  • Type-C vhod za polnjenje
  • Glasovni pomočniki Siri, Alexa in Xiao Ai (trije hitri dotiki na slušalko za aktivacijo)
Xiaomi QCY T7

Tehnične podrobnosti

Povezava Bluetooth 5.1
Tehnologija TWS da
Načini mono ali stereo
Avtonomija baterije do 3,5 h (do 17 h skupaj s polnilnim etuijem)
Čas polnjenja 1 h
Kapaciteta baterije (slušalka) 40 mAh
Kapaciteta baterije (polnilni etui) 380 mAh
Izolacija hrupa da
Zaščita IPX4
Tehnologije AAC, SBC, ENC
Priključek za polnjenje USB Type-C
Glasovni pomočniki Siri, Alexa, Xiao Ai
Združljivost Android 5.1 in iOS 11 ali novejši
Dimenzije polnilnega etuija 25 × 49 × 50 mm
Masa 33 g

Garancija: 1 leto