Sony WF-1000X M3 črne - Odprta embalaža

Znamka: Sony Naša številka: 1479229

Odprta embalaža

Sony WF-1000X M3 črne - Odprta embalaža

Sony WF-1000X M3 so priročne brezžične Bluetooth slušalke, ki se lahko pohvalijo s posebno tehnologijo izničevanja motečih zvokov iz okolja. S časom delovanja do 6 ur so te udobne slušalke nepogrešljiv pripomoček kjerkoli in kadarkoli. Celoten opis

240.3

254,98 € Vključno z DDV
240,30 €
-5%

Naša številka: 1479229

Predstavitev

Opis artikla

Sony WF-1000X M3

Brezžične slušalke Sony WF-1000X M3 delujejo z Bluetooth povezavo in se lahko pohvalijo s posebno tehnologijo izničevanja hrupa. Z njihovo pomočjo se boste lahko popolnoma osredotočili poslušanje svojih najljubših melodij, podcastov ali pa preprosto uživali v miru in tišini. Napredna tehnologija vam omogoča nadzor nad tem, katere hrupe bodo slušalke izničile in katerih ne. Izolirate se lahko od hrupnega pogovora v vaši bližini, ne da bi zaradi tega zamudili najavo prihoda vašega vlaka.

Prilagodljivo upravljanje zvoka

Slušalke se samodejno prilagajajo vašemu obnašanju in okolju, v katerem se nahajate. Ne glede na to, ali ste v tihi knjižnici ali na hrupnem avtobusu, vedno dobite najboljši zvok.

Ostanite napolnjeni

Sony WF-1000X M3 se ponašajo z do 6 urami delovanja. Če jih želite ponovno napolniti med tem, ko ste na poti, lahko to preprosto storite tako, da jih za nekaj časa pospravite nazaj v škatlico za polnjenje, ki vam omogoča kar 3 dodatna polnjenja.

Varno prileganje

Te slušalke so bile oblikovane z mislijo na popolno prileganje, zato vam nudijo varno in udobno namestitev, hkrati pa ostanejo na mestu tudi, ko se premikate.

Google Assistant

Sedaj lahko svojega najljubšega asistenta uporabljate ne da bi posegli po telefonu. Slušalke Sony WF-1000X M3 so optimizirane za storitev Google Assistant. Preko njih lahko zahtevate seznam predvajanja, spremljate najnovejše športne rezultate, vklopite pametni termostat in še veliko več.

Opomba: Sony priporoča, da vedno posodabljate svoje naprave z najnovejšo razpoložljivo programsko opremo. Obvestila o posodobitvi programske opreme za WF-1000XM3 in same posodobitve so na voljo prek aplikacije Sony Headphones Connect, ki je brezplačno na voljo v trgovinah Google Play in Apple App Store. 


Tehnične podrobnosti

Vrsta slušalk brezžične
Vrsta povezave Bluetooth 5.0
Čas delovanja do 6 ur
Domet do 10 m
Frekvenčni odziv 50 – 80.000 Hz
Čas polnjenja 1,5 H
Kompatibilne z pametnimi telefoni
Aplikacija za nadzor Sony Headphone Connect App (iOS in Android)
Glasovni asistent Google Assistant
Način polnjenja polnilna škatlica / USB

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta slušalk Bluetooth, brezžične, čepki (za ušesa), z mikrofonom
Pritrditev Za v ušesa
Primerno za športne
Funkcije NFC, izolacija hrupa, glasovni asistent, nastavitev glasnosti
Konstrukcija slušalk zaprte
Doseg 10 m
Čas delovanja baterije 24 h
Frekvenčni razpon od 20 Hz
Frekvenčni razpon do 20000 Hz
Teža 77 g