Bobánek majica z dolgimi rokavi
9,99 € 8,90 €

Zadnji kos!

Majica z dolgimi rokavi Boban. Primerno za otroke od približno 12 mesecev do približno 2 leti (odvisno od velikosti otroka). Majica z dolgimi rokavi Boban je izdelana iz materiala PUL, ki je zračen pa tudi nepremočljiv.

Canpol babies Wild Nature silikonski slinček z žepom-16%
5,90 € 4,90 €

Odlična cena

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom Wild Nature, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Canpol babies Pastel silikonski slinček z žepom-16%
5,90 € 4,90 €

Odlična cena

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom srčka, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Canpol babies silikonski slinček
5,41 € 4,90 €

Odlična cena

Čudovit silikonski slinček za vsakega otroka. Vsebuje žep, ki zadrži ostanke hrane. Je odličen pomočnik pri vsakem glavnem obroku, kot tudi pri sladici.

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa
15,90 €

Zadnji kos!

Twistshake silikonski slinček 4 + m, 2 kosa v prijetnih pastelnih barvah je izdelan iz mehkega plastičnega materiala in učinkovito ujame ostanke hrane, ki padejo iz malčkovih ust, medtem ko je. Ovratni trak je nastavljiv in prilagodljiv glede na potrebe vašega otroka. Velikost slinčka je nastavljena tako, da ne pade pod mizo.

Canpol babies slinček z žepom PUPPETS
5,40 € 4,90 €

Odlična cena

Velik in mehak plastični slinčekobliki predpasnika z velikim praktičnim žepom za zajemanje drobtin in hrane.

DBB Remond slinčki, 3 kosi
18,70 € 16,40 €

Zadnji kos!

Praktični komplet treh slinčkov z otroškim motivom. Slinčki so opremljeni z žepom v katerega bodo padali ostanki hrane, kar zagotavlja čim manj nereda. Preprosto jih spakirate in jih vzamete s seboj kjerkoli jih potrebujete.

to.to slinčki za enkratno uporabo, 10 kosov
2,99 € 2,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Slinčki, za enkratno uporabo, zagotavljajo zanesljivo zaščito oblačil med hranjenjem otroka, hkrati pa so tudi izjemno vpojni.

Petit Lulu slinček z rokavi-17%
16,90 € 13,90 €

Odlična cena

Petit Lulu slinček z rokavi je primeren za otroke od 6 do 18 meseca starosti. Od privlačnih modelov boste zagotovo izbrali pravi model za vašega otroka. S tem slinčkom vaš otrok ne bo popacan nikjer. Da ne bi drobtine padale po tleh ima slinček praktičen žep.