Skupaj v vsem

Varno in zanesljivo vam dostavimo vse kar potrebujete, da ostanete skupaj doma.

Skrbimo za varnost naših kupcev in zaposlenih

Na mimovrste.com smo sprejeli vrsto ukrepov, da zagotovimo varno dostavo. Plačilo spletnih nakupov je možno preko spleta, ali s kartico ob osebnem prevzemu na prevzemnih mestih ali z gotovino.

Poskrbeli smo tudi za varnost naših zaposlenih, ki jih večina dela od doma. Izjema so zaposleni v centralnem skladišču in prevzemnih mestih, kjer pa izvajamo stroge preventivne ukrepe za varnost in zdravje vseh zaposlenih. Zaradi strogih ukrepov v skladišču in velikega števila naročil, prihaja do manjših zamud pri odstavi paketov. Sodelavci se že trudijo, da bi zaostanke čim bolj zmanjšali. Prosimo vas za razumevanje.

Že v začetku marca smo uvedli stroge preventivne ukrepe pri zaposlenih, ki prihajajo v stik s paketi. Skrbimo, da naši zaposleni pri delu ravnajo odgovorno. Vestno uporabljajo zaščitne rokavice, zaščitne maske in razkužilna sredstva, med sabo se gibajo na primerni varnostni razdalji, preverjamo pa tudi njihovo telesno temperaturo.

Redno spremljamo vsa priporočila in navodila NIJZ ter ostalih pristojnih organov.

Informacije v zvezi z dostavo in osebnim prevzemom

Naša spletna trgovina v teh izrednih razmerah deluje nemoteno, vendar pa zaradi velikega števila naročil lahko prihaja do zamud pri dostavi, zato vas prosimo za razumevanje in strpnost. Sodelavci v skladišču se trudijo, da bi naročila čim prej prišla do vas. Varnost in zaščito zaposlenih in naših kupcev postavljamo na prvo mesto zato v določeni meri prilagajamo naše poslovanje. Naša prevzemna mesta so ODPRTA - tam je mogoče tudi plačati s kartico in gotovino ob osebnem prevzemu. Hvala za razumevanje.Več dostavi na dom in osebnem prevzemu si lahko preberete tukaj.

Postopek vračila artiklov

Če želite vrniti katerega od artiklov, nam to sporočite v roku 14 dni. Nato pa imate še 30 dni, da nam izdelek vrnete. Več o vračilih preberite tukaj.

Dostava na dom in osebni prevzem
  1. Naročilo izvedete na mimovrste.com tako, da v nakupovalni košarici izberete »dostava na dom« ali »osebni prevzem«.
  2. Izberite način plačila in potrdite naročilo.
  3. Na elektronski naslov boste dobili obvestilo dostavne službe ali obvestilo, da je naročilo pripravljeno na prevzemnem mestu.
  4. Če ste naročili osebni prevzem na prevzemnem mestu, se po prejetem sporočilu, da je naročilo pripravljeno, odpravite na prevzemno mesto z masko ter upoštevajte varnostna navodila.

Več o dostavi na dom ali osebnem prevzemu si lahko preberete tukaj.

Najpogostejša vprašanja in odgovori

Ali spletna trgovina deluje?

Spletna trgovina mimovrste.com in obdelava naročil potekata nemoteno.

Ali so prevzemna mesta odprta?

Naša prevzemna mesta bodo ponovno odprta od ponedeljka, 20. 4. 2020, dalje.

Kako plačam naročilo?

Izberite način plačila preko spleta: kreditna kartica (Mastercard ali Visa) ali predračun. Ob osebnem prevzemu v enem od naših prevzemnih mest pa je mogoče plačati tudi s karticami ali gotovino.

Kje prevzamem naročilo?

Naša prevzemna mesta so ponovno odprta!

Kakšen je dostavni čas za moje naročilo?

Odprema naročil trenutno poteka z rahlo zamudo. Pa elektronski pošti boste prejeli obvestilo o odpremi. Pošta Slovenije in DPD večino paketov dostavita že takoj naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. Svetujemo vam, da pri vsakem posameznem naročilu spremljate storitev Sledenje pošiljke, kjer lahko spremljate v kateri fazi dostave je vaš paket.

Kakšen je strošek dostave?

Stroške dostave lahko preverite tukaj.

Kako lahko vrnem naročilo?

Prosimo izpolnite obrazec za vračila artiklov, ki je vir vseh informacij, ki jih potrebujemo za izvedbo vračila. Obrazec ter več informacij o vračilu najdete tukaj.

Zanima me še več informacij. Na koga se lahko obrnem?

Naša služba za pomoč uporabnikom vam je na voljo na telefonski številki 04 5811 600 ali preko e-naslova info@mimovrste.com.

Delovni čas službe za pomoč uporabnikom: pon–pet, 8.00–19.00 in sobota, 8.00–12.00. Zaradi povečanega obsega dela vas vljudno prosimo za potrpežljivost.