Villeroy & Boch vrček za smetano, 0,22 L, metulj

Znamka: Villeroy & Boch Naša številka: 2509154

Odlična cena

Villeroy & Boch vrček za smetano, 0,22 L, metulj

Vrček za smetano z eksotičnim cvetnim vzorcem je odporen na pomivanje posode in primeren za uporabo v mikrovalovni pečici. Prostornina: 0,22 L. Celoten opis

44.9

44,90 € Vključno z DDV

Naša številka: 2509154

Predstavitev

Opis artikla

Villeroy & Boch vrček za smetano, 0,22 L (10–3514–0780)

Tropski vzorec Amazonia na plemenitem vrhunskem porcelanu, poznanem tudi kot porcelan iz kosti, povzroči očarljivo kombinacijo. Okrogla oblika Villeroy & Boch Anmut in eksotični cvetni vzorec poživita celotno linijo namiznega pribora. Tako namizni pribor daje vrhunsko estetiko in ob vsaki priložnosti ustvari poseben ambient. Z imenom Villeroy in Boch Anmut to pove vse. Kakovostna namizna posoda izžareva naravnost in oblikuje eleganco v svojem razredu. Villeroy in Boch Anmut izžarevata nekaj: bodisi v vsakdanji uporabi bodisi na praznični mizi. Nežno zaobljen dizajn porcelana Villeroy & Boch Anmut zapeljuje vaše poglede. Je sodobna mojstrovina. Porcelan Villeroy & Boch Anmut je odporen na pomivanje posode in za uporabo v mikrovalovni pečici. Izpolnite svoj porcelan Villeroy & Boch Anmut z ustreznimi jedilnim priborom ali kozarci.

Villeroy & Boch blagovna znamka je zelo priljubljena po vsem svetu, razlog je njena 270-letna tradicija, mojstrska izdelava, združena z najboljšimi materiali in strastjo do oblikovanja. Podpis Villeroy & Boch je izjava ljubezni do nečesa posebnega.

Villeroy & Boch vrček za smetano, 0,22 L (10-3514-0780)

Tehnične podrobnosti

Material: porcelan
Prostornina: 0,22 L
Teža: 0,2 kg

Garancija: 2 leti


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material porcelan
Prostornina 220 ml