Prime3 ESS41WH električni skiro, zložljiv, črno-bel

Prime3 ESS41WH električni skiro, zložljiv, črno-bel

Številka: 2903613
Zložljiv električni skiro ESS41WH se ponaša z 250 W moči s katerim boste dosegali hitrost do 25km/h. Udobje v vožnji zagotavljata širok sedež in 12 " napihljiva kolesa. Navdušila vas bosta priročni mehanizem za zlaganje ter relativno lahka skupna teža (13kg). Celoten opis
499,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2903613

Predstavitev

Prime3 ESS41WH električni skiro, zložljiv, črno-bel

Kot odgovor na zahteve trga je podjetje PRIME3 lansiralo nov produkt: zložljiv električni skiro ESS41WH. Ena izmed ključnih prednosti je sedež, ki omogoča udobno vožnjo. Hkrati pa je skiro izjemno praktičen, saj ga lahko zložite in vzamete s seboj na vlak, avtobus ali ga pospravite v prtljažnik avtomobila. ESS41WH električni skiro ima vgrajen motor z močjo 250 W, s katerim boste dosegali hitrost do 25 km/h. Vgrajene ime 3 prestave, ki omogočajo prilagajanje hitrosti potovanja vašim željam in sposobnostim. Domet je odvisen od obremenitve in podlage a v povprečju dosega 20 km. Nosilnost skiroja je 120kg.

Udobje v vožnji zagotavljata širok sedež in 30,5 cm (12") napihljiva kolesa, ki dopuščajo vožnjo po raznolikih podlagah, kot so asfalt, tlakovci in makadam. Skiro ima vgrajeno baterijo z močjo 6,6 Ah 36 V s časom polnjenja 3–4 ure. Priporočljivo je, da se baterija maksimalno napolni pred vožnjo. Nivo napolnjenosti baterije, kot tudi hitrost vožnje lahko spremljate na LCD zaslonu.

Zadnja disk zavora zagotavlja, da se skiro ustavi takoj, ko je to potrebno. Prednja in zadnja LED luč v kombinaciji z zavorno lučjo pa poskrbijo, da je vaša pot osvetljena ter da ste na cestišču vidni in varni.

Priročni mehanizem za zlaganje ter relativno lahka skupna teža (13 kg) omogočata, da skiro brez težav odnesete s seboj kamorkoli potujete.

Tehnične podrobnosti

Motor 250 W
Baterija 6,6 Ah, 36 V
Čas polnjenja 3–4 ure
Prikazovanje LCD zaslon
Zavorni sistem zadnja disk zavora
Velikost koles 30,5 cm (12")
Barva črna, bela

Garancija: 1 leto