Spletna trgovina mimovrste=) prejela že milijonto naročilo

Spletna trgovina mimovrste=) prejela že milijonto naročilo
Naročil za vsakega drugega Slovenca

Vodilna slovenska spletna trgovina mimovrste=) (www.mimovrste.com) je včeraj pozno popoldan prejela naročilo z zaporedno številko #1.000.000.

"Za nas je to poseben mejnik. Ne zaradi tega, ker bodo sedaj številke naročil v sedemmestnih številkah, ampak predvsem zato, ker smo presegli pomemben psihološki mejnik - milijon oddanih naročil. Kupcu, ki je oddal to naročilo, bomo vrednost nakupa v celoti povrnili, hkrati pa se v tem predprazničnem času zahvaljujemo s posebno akcijo, v kateri prav vsakemu kupcu ob nakupu nad 100 € podarimo 10 € bonusa za naslednji nakup," je ob priložnosti povedal direktor podjetja Darko Butina.

Mejnik milijon naročil je bil presežen v desetem polnem letu poslovanja; mimovrste=) sicer posluje od oktobra 2002, ko so v treh mesecih prejeli nekaj čez osemdeset naročil - danes jih kupci toliko v povprečju oddajo v eni uri.

Podjetje mimovrste=) pa je pred dnevi prejelo tudi priznanje Spletni trgovec leta 2012, ki ga je na istoimenskem dogodku v sodelovanju z raziskovalno hišo Valicon podelila spletna stran za primerjavo cen ceneje.si. Poleg laskavega naslova je mimovrste=) prejemnik najboljše ocene tudi v kategoriji Najboljši spletni trgovec v kategoriji IT.