Po ugodnejše pnevmatike v spletno trgovino

  • 5. marec 2012

Letošnjega nakupa letnih pnevmatik se lotite nekoliko drugače, prihranite čas in denar ter preverite široko ponudbo različnih blagovnih znamk in dimezij v spletni trgovini mimovrste=).

Spet se bliža čas menjave pnevmatik. Zakon namreč določa, da se lahko z letnimi pnevmatikami brez verig v prtljažniku vozimo od 15. marca dalje. Vsi tisti, ki ste novembra svoje jeklene konjičke opremili z zimskimi pnevmatikami, lahko torej prihodnji teden svojemu avtomobilu nadenete letno obutev. Pravi izbor pnevmatik je zelo pomemben, saj le- te nosijo obremenitve, predvsem pri pospeševanju ali zaviranju vozila. S kakovostnimi pnevmatikami zagotovimo blaženje učinkov zaradi poškodovanega ali neravnega cestišča. Še posebej pa dobra kakovost pride do izraza v kritičnih situacijah, denimo zaviranju v sili.

Ker pa so nove pnevmatike velik strošek, vam svetujemo, da se letošnjega nakupa lotite nekoliko drugače. Namesto, da zapravljate čas in preverjate ponudbo od enega do drugega lokalnega vulkanizerja in tako iščete najboljšo kombinacijo kakovostne pnevmatike in sprejemljive cene, preverite cene pnevmatik v spletnih trgovinah. V največji slovenski spletni trgovini mimovrste=) imajo na voljo kar 18 različnih blagovnih znamk pnevmatik. Prednost nakupa preko spleta pa se vam bo poznala predvsem v denarnici. Spletne cene kompleta štirih pnevmatik so pri določenih nižje tudi do 100 evrov. Poleg odlične cene vam spletna trgovina mimovrste=) obljublja hitro dobavo najbolj iskanih modelov in dimenzij pnevmatik, dostavijo pa vam jih na dom. Na voljo imajo najbolj prodajane modele Vredestein Sportrac 3, Pirelli P7 Cinturato, Goodyear OptiGrip, Continental ContiPremiumContact 2 in mnoge druge. Odlična izbira je tudi Goodyearova pnevmatika Excellence, ki jo odlikujeta predvsem zelo ugodna cena in nesporna kakovost. Strah, da bi vam prodali staro, nekakovostno pnevmatiko, pa je zaman, saj jim vsi dobavitelji zagotavljajo dobavljivost pnevmatik, ki niso starejše od šestih mesecev.

Za vas pa so na mimovrste=) pripravili tudi Vodič za izbiro prave pnevmatike, ki vam bo v pomoč pri nakupu prave pnevmatike.