Da je v slogi moč, vemo tudi na mimovrste=)

  • 22. december 2011

December je čas toplih besed in prazničnega obdarovanja, vendar nimajo vsi domovi te sreče. Zato smo v družini prijaznem podjetju mimovrste=) pomislili tudi na njih. Združili smo moči in pričarali kanček vzdušja tudi dvema socialno ogroženima družinama z Jesenic.

Ideja se je utrnila zaposlenim v podjetju mimovrste=), zato smo staknili glave o nadaljnih korakih. Akciji so se na našo pobudo pridružili tudi dobavitelji podjetja, ki so nesebično podarili praktične stvari za vsak dom, podprlo pa jo je tudi društvo UP Jesenice. Sledilo je pakiranje daril, ki se je odvijalo v našem novem skladišču v Ljubljani, izvedel pa ga je celoten kolektiv mimovrste=), kar je bil svojevrsten team building.

Obdarovanje družin je prišlo na vrsto v drugi polovici decembra. Na mimovrste=) smo skupaj z društvom UP Jesenice po temeljitem premisleku izbrali dve socialno ogroženi družini; 4-člansko in 7-člansko s skupaj 7 otroki. V darilne pakete smo zaposleni mimovrste=) zapakirali za vsakogar nekaj: gospodinjske pripomočke, posteljnino in posodo, najmlajši pa so prejeli sladkarije, igrače in šolske potrebščine. Ob vsem opisanem tudi direktor mimovrste=) Darko Butina ni ostal brez besed: »Prav je, da z gesto pokažemo skrb tudi za družine, ki so v naši neposredni bližini in v teh dneh morda potrebujejo našo oporo. Poleg občutka obdarovanja, ki vsakega od nas napolni s pozitivno energijo, me veseli tudi povezanost zaposlenih, ki jo med seboj čutimo v podjetju mimovrste=), saj smo s skupnimi močmi zbrali, pripravili in tudi podarili darila.«

Družini se prav tako zahvaljujeta vsem, ki so v mimovrste=) akciji prispevali kamenček, ki je z drugimi tvoril mozaik prazničnega obdarovanja tudi za njih.