Toyota Šivalni stroj SL3335 (overlock)

Ocena: 5 1 ocen Znamka: Toyota Naša številka: 640881

Brezplačna dostavaOdlična cena

Toyota Šivalni stroj SL3335 (overlock)

Šivalni stroj Toyota SL3335 (overlock) omogoča izdelavo odličnih, brezhibnih šivov na elastičnih materialih. Vgrajeno ima funkcijo šivanja zvitega roba in možnost šivanja s samo dvema sukancema. Celoten opis

379.9
5 1

379,90 € vključno z DDV Redna cena: 399,90 €, Prihranite 20 € (5 %)

Naša številka: 640881

Predstavitev

Opis artikla

Znamka Toyota je pojem za kakovost. Vsi Toyotini proizvodi so narejeni v njenih tovarnah s strogo kontrolo kakovosti, vsak šivalni stroj pa je po izdelavi tudi preizkušen. Šivalni stroji Toyota so prejemniki številnih mednarodnih in japonskih nagrad za kakovost: Demingova nagrada, Japonska nagrada za izredno kontrolo kakovosti, PM nagrada za sodobno proizvodnjo.

Overlock je šivalni stroj, ki blago hkrati sešije, obrobi in odreže. Največ se uporablja za sestavljanje dveh ali več kosov blaga in za robljenje.

Šivalni stroj Toyota SL3335 je 3 in 4-nitni ter 2-igelni overlock stroj z diferencialnim pomikom blaga. Diferencialni pomik prepreči raztegovanje elastičnega blaga, prepreči gubanje redkega blaga, omogoča rahlo nabiranje ter izdelavo brezhibnih šivov na vseh vrstah blaga. Diferencialni pomik je enostavno nastavljiv z gumbom na desni strani stroja, nastavitev pa se lahko spreminja tudi med samim šivanjem.

Nastavite lahko tudi pritisk tačke za različne debeline blaga. Ima nastavljivo širino odreza blaga in nastavljivo dolžino in gostoto vboda. Rezanje blaga je možno izključiti. Šivate lahko z eno ali dvema iglama. Šivalna tačka ima luknjico v sprednjem delu. To omogoča všitje nitke ali vrvice, kar je posebno pomembno za stabilizacijo nekaterih šivov pri raztegljivih materialih.

Šivalni stroj uporablja standardne igle. Na vodilih ima barvne oznake za lažje vdetje sukancev. Stroj je opremljen s štirimi navitki že vdetih sukancev. Vgrajeno ima funkcijo šivanja zvitega roba in sicer brez menjave vbodne plošče in tačke, enostavno le s premikom ročice. Ponuja pa tudi možnost šivanja s samo dvema sukancema.

Tehnične podrobnosti

  • proizvajalec Toyota
  • nastavljivost vboda dolžina
  • nastavljiv pritisk ročke da
  • garancija 2 leti

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Overlock stroj da
Vrste šivov 4
Overlock šiv da
Šivanje z dvojno iglo da
Nastavljiva igla da