Bose zvočni sistem Solo 5, črn

Bose zvočni sistem Solo 5, črn

Številka: 843332
Odlična cena
Odlična nadgradnja zvoka za vaš LCD televizor. Bose Solo 5 zvočna-palica, nudi globok prostori zvok, v majhni kompaktni napravi. Upravljajte vse naprave z dodanim univerzalnim daljinskim upravljavcem. Celoten opis
259,99 €
229 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v trgovini zadnji kos

Jutri na prevzemnem mestu
Prevzemna mesta
 
13.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 843332

Mnenja (0)

Avtor je želel ostati anonimen
20.1.
Potrjen nakup
Izdelek ni slab in zagotovo izboljša zvok televizorja. Moram pa priznati, da sem pričakoval več moči in bolj izrazite base. Včasih se mi tudi dogaja, da ob aktivnem avto startu sistema ni zvoka in moram ponovno ugasniti in prižgati TV in takrat je zadeva v redu. Ne morem pa oceniti, ali je to zaradi mojega TV (Philips 49PUS7502 v kombinaciji z EON Box) ali je to zaradi "napake" Bose Solo 5. Skratka - gre za soliden izdelek, ne pa pričakovati čudežev.
Avtor je želel ostati anonimen
14.1.
Potrjen nakup
Kakovost tega zvočnega sistema je treba gledati v luči njegove cene. Ne nudi nikakršnih avdiofilskih užitkov. Je pa vseeno soliden izdelek za nezahtevno poslušanje glasbe in nekoliko pripomore k lažjemu razumevanju govora na televizorju. Pod črto pa ponuja občutno višjo kakovost zvoka, kot današnji televizorji, katerih zvok ni nič manj kot žalitev za ušesa.
Avtor je želel ostati anonimen
7.4.
Potrjen nakup
Top zvočnik,dober zvok,vreden nakupa
Robert L.
26.4.
Potrjen nakup
Very pleased with my Bose Sound System. Good value for money, easy to install and certainly improves the sound of he TV:
Miha B.
14.4.
Potrjen nakup
Odličen zvočnik z zelo kvalitetnim zvokom.
Avtor je želel ostati anonimen
3.2.
Potrjen nakup
Odličen zvočni sistem, ki kljub svojim majhnim dimenzijam zveni presenetljivo dobro ter kvalitetno zapolni manjkajoči zvočni spekter vašemu TV sprejemniku. Dodatne povezave (bluetooth, optični priključek, USB ipd.) delujejo brezhibno, prav tako tudi daljinski upravljalnik, kateremu mu res lahko rečemo "univerzalni". Edini manjkajoči člen je HDMI ARC povezava. Sicer pa izdelek priporočam.