SIKU World 5508 Gasilska postaja
5x

SIKU World 5508 Gasilska postaja

83 €
74,53 €

Prejet je klic v sili, prišlo je do požara! Gasilci so takoj pripravljeni na akcijo, vrata se odprejo in gasilsko vozilo je hitro na poti. Vgrajen modul Light & Sound z utripajočimi LED lučmi in šestimi različnimi zvoki spremeni igro v ognjen prizor. Požar se širi s strehe male mestne trgovinice. Na srečo je tik ob njej hidrant s cevjo in šobo. Gasilsko vozilo in helikopter sta vključena v paket.

Dostava Mimovrste
SIKU World – Garaža
20x

SIKU World – Garaža

62,70 €
56,41 €

Trinadstropna garaža v svetu Siku World ponuja veliko parkirnih mest. Njene barvne kombinacije se bodo prilegale v vsako otroško sobo. Zaradi konstrukcijskega sistema jo je mogoče enostavno razširiti. Preprosti in robustni priključki omogočajo hitro montažo in demontažo kadarkoli. Komplet vsebuje oranžen avto Porsche.

Dostava Mimovrste
SIKU Super komplet reševalnih vozil, 3 kosi

SIKU Super komplet reševalnih vozil, 3 kosi

22,50 €
20,05 €

Modeli reševalnih vozil Siku Super so vedno na dosegu roke v nujnih primerih. Po prejemu klica na številko za klic v sili 112 je vsaka minuta dragocena. Zahvaljujoč tej odlični garnituri je nadzorni center v otroški sobi idealno opremljen za reševanje življenj, prvo pomoč in gašenje požarov. Kakovostno izdelavo modela v zagotavlja nemški proizvajalec Siku.

Dostava Mimovrste
SIKU World 5512 Nakladalna vrata, pomol

SIKU World 5512 Nakladalna vrata, pomol

55,50 €
49,73 €

Model nakladalnega pristanišča Siku World, pomola. Območje pristanišča je mogoče sestaviti iz posameznih delov na več različnih načinov. Ko končate, pristanišče okrasite z nalepkami po svoji domišljiji. Čoln lahko spustimo v vodo ali izvlečemo z dostopno klančino. Premična žerjava z vozičkom in posebnim prijemalom pomaga raztovoriti tovor z ladje. Na stojnici s hitro hrano ima pristaniško osebje za kosilo ribe in čips.

Dostava Mimovrste
SIKU avtoservis World 5507
22x

SIKU avtoservis World 5507

32,30 €
28,93 €

Pogosto uporabljeni avtomobili potrebujejo redno vzdrževanje. Nov avtoservis z avtomobilsko delavnico, dvižno ploščadjo in tovornjakom. Vozila je mogoče premakniti na dvižno ploščad, kjer jih lahko dvignete in spuščate. Vrata delavnice se odpirajo in zapirajo. Obsežen komplet nalepk vam omogoča, da si mehaniki ustvarite lastno delavnico.

Več informacij
Dostava Mimovrste