Široka ponudba artiklov iz kategorije Shranjevanje hrane na mimovrste=). Zakaj nakupovati pri nas?

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Možen osebni prevzem v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • Naša podpora za stranke se trudi, da bo vsako vprašanje našlo odgovor.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Ob prevzemu s kartico ali gotovino
  • Po predračunu
  • Z Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • V primeru, da vam artikel iz kategorije Shranjevanje hrane ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Artikle lahko filtrirate po najnižji ceni ali priljubljenosti. Priporočamo ogled podobnih kategorij: Kuhinjski organizatorji, Posode za kruh, Posode za malico, Posodice za začimbe in Seti posode.

Banquet set posod za živila, vijoličen, 5-delni
46x

Banquet set posod za živila, vijoličen, 5-delni

9,66 €

Petdelni set posod za živila BANQUET vsebuje kvadratne posode s prostornino 0,275 + 0,5 + 0,9 + 1,5 + 2,4 l. Silikonsko tesnjenje vijolične barve zagotavlja nepredušnost posode. Tako ostajajo živila dolgo sveža.

Dostava Mimovrste
BAAGL Mavrica škatla za malico

BAAGL Mavrica škatla za malico

5 €
4,76 €

Raznolika prehrana tudi za malico? Zaradi škatle za malico z motivom Mavrica znamke BAAGL je to enostavno. Škatla je izdelana iz zdravju prijazne plastike. Ima praktično zapiranje na en zaklep in je opremljena z razdelilno pregrado za bogato malico. S svojimi igrivimi motivi bo očarala vas in vaše male pomočnike.

Dostava Mimovrste
BAAGL Kameleon škatla za malico

BAAGL Kameleon škatla za malico

5 €
4,78 €

Raznolika prehrana tudi med prigrizkom? Zahvaljujoč škatli za prigrizke Kameleon, proizvajalca BAAGL, bo to enostavno. Škatla je izdelana iz nenevarne plastike. Ima praktično zapiranje na eni ključavnici in je opremljena s pregrado za bogat prigrizek. In s svojimi igrivimi motivi bo očaral tudi vaše male spremljevalce.

Dostava Mimovrste
BAAGL Konj škatla za malico

BAAGL Konj škatla za malico

5 €
4,76 €

Raznolika prehrana tudi med prigrizkom? Zahvaljujoč škatli za prigrizke Konj, proizvajalca BAAGL, bo to enostavno. Škatla je izdelana iz nenevarne plastike. Ima praktično zapiranje na eni ključavnici in je opremljena s pregrado za bogat prigrizek. In s svojimi igrivimi motivi bo očaral vse mlade športnike.

Dostava Mimovrste
BAAGL Koala škatla za malico
2x

BAAGL Koala škatla za malico

5 €
4,76 €

Raznolika prehrana tudi med prigrizkom? Zahvaljujoč škatli za prigrizke Koala, proizvajalca BAAGL, bo to enostavno. Škatla je izdelana iz nenevarne plastike. Ima praktično zapiranje na eni ključavnici in je opremljena s pregrado za bogat prigrizek. In s svojimi igrivimi motivi bo očaral tudi vaše male spremljevalce.

Dostava Mimovrste