Status višji 3 - delni set posod za shranjevanje, oranžen

Status višji 3 - delni set posod za shranjevanje, oranžen

Številka: 665536
3-delni set višjih posod vključuje pravokotne posode s prostornino 1, 2 in 4 litre. Prazne posode se zložijo ena v drugo in tako prazne zavzamejo malo prostora. Celoten opis
25,74 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

27.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
29.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 665536

Predstavitev

3-delni set višjih posod vključuje pravokotne posode s prostornino 1, 2 in 4 litre. Prazne posode se zložijo ena v drugo, tako so odlične za prenos na počitnice ali na vikend in bo 4-litrska posoda ena redkih stvari, ki bo na poti nazaj zavzela manj prostora kot na poti na destinacijo.

Posode omogočajo maksimalno izkoriščen prostor, ker jih prazne zložimo eno v drugo. Narejeno so iz kakovostnih in živilsko neoporečnih materialov. Posoda se ne navzame barve ali vonja shranjenega živila. Primerne so za uporabo v zamrzovalniku in mikrovalovni pečici. Posode so transparentne, da takoj vidimo kaj imamo shranjeno.

Pred prvo uporabo posode operite. Po tem, ko je živilo v posodi, jo pokrite s pokrovom. Zataknite ročki in jih potisnite navzdol. Posode odprete tako, da ročki na vrhu pokrova potisnete navzgor in navzven ter odmaknete pokrov. Opere se lahko ročno ali v pomivalnem stroju.

Posode so razvite in narejene v Sloveniji.

Tehnične podrobnosti:

  • Dimenzije [v/š/g]: največja: 24 × 20 × 15 cm
  • Prostornina: 1, 2, 4 l
  • Barva: Oranžna