Status vakuumski 4 delni set steklenih posod (0,5L+1,5L+3,0L+Vak črpalka), rdeč

Znamka: Status Naša številka: 1053496

Status vakuumski 4 delni set steklenih posod (0,5L+1,5L+3,0L+Vak črpalka), rdeč

Tri steklene vakuumske posode (0,5 litra, 1,5 litra in 3 litre) iz borosilikatnega stekla so namenjene vakuumskemu shranjevanju, pripravi in pogrevanju hrane. Primerne so za uporabo v zamrzovalniku, hladilniku, pečici, mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju. Priložena je tudi Vak črpalka. Celoten opis

39

39 € vključno z DDV

Naša številka: 1053496

Predstavitev

Opis artikla

Steklene vakuumske posode so namenjene pripravi, serviranju, shranjevanju in pogrevanju živil v navadni ali mikrovalovni pečici. Visokokakovostno borosilikatno steklo je primerno za temperaturne razlike od – 20°C do 300°C, zato so posode v kuhinji nepogrešljive. Z njimi boste lahko v eni posodi jed pripravili, spekli, vakuumsko shranili ostanke in spet pogreli.

Posode lahko zlagamo eno v in eno na drugo ter s tem maksimalno izkoristimo prostor v hladilniku. Posode imajo na pokrovu tudi koledar, ki omogoča označitev roka trajanja živil ali datuma shranjevanja jedi.

Tesnila na pokrovu, črpalki in ventilih so iz silikona, ostali deli pa iz ABS plastike, kar zagotavlja dolgotrajnost in uporabnost izdelkov.

Vsebina paketa:

  • steklena vakuumska posoda z rdečim pokrovom volumna 0,5 litra
  • stekleno vakuumsko posodo z rdečim pokrovom volumna 1,5 litra
  • stekleno vakuumsko posodo z rdečim pokrovom volumna 3 litre
  • ročna vakuumska črpalka

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Material steklo
Skupna prostornina 5 l
Število kosov v setu 4
Vakumska da
Barva rdeča