Status set večjih vakuumskih posod, 5-delni, zelen

Ocena: 4,4 5 ocen Znamka: Status Naša številka: 2454261

Odlična cena

Status set večjih vakuumskih posod, 5-delni, zelen

5-delni set posod je odličen za vakuumsko shranjevanje različnih vrst živil. Komplet vsebuje tudi dva odcejalnika za shranjevanje mokrih živil. Prostornina ene posode znaša 3 litre, druge pa 4,5 litra. Celoten opis

35
4.4 5

35 € Vključno z DDV

Naša številka: 2454261

Predstavitev

Opis artikla

Status 5-delni set vakuumskih posod, zelen

Pravokotni posodi Status za vakuumsko shranjevanje se ponašata s prostornino 3 in 4,5 litra. Sta odlična rešitev za ohranjanje svežine in pristnega vonja različnih vrst živil. Z njihovo uporabo prihranite na času in denarju. 

V setu poleg dveh posod dobite tudi odcejalna podstavka s pregradama, ki sta namenjena shranjevanju vlažnih in občutljivih živil. Odcejalniki so idealni za sveže oprano solato, saj preprečujejo, da bi ta stala v vodi in počrnela. S pregradami pa lahko ločite različne vrste živil med seboj. Ker se arome v vakuumu ne širijo, se vonji različnih živil ne bodo mešali med seboj, hkrati pa se vonj po hrani ne bo razširjal po hladilniku.

S shranjevanjem v vakuumu poskrbite za ohranjanje svežine in obstojnosti živil tako, da z ročno črpalko iz posode odstranite kisik in upočasnite oksidacijo. Živila pri tem ohranijo okus, hrustljavost, vonj in hranilne vrednosti

Status 5-delni set vakuumskih posod, zelen

Statusove vakuumske posode so izdelane iz visokokakovostnega Eastman tritana, ki je brez BPA in zagotavlja varno uporabo v zamrzovalniku in mikrovalovni pečici ter je primeren za čiščenje v pomivalnem stroju. Oblikovane so z namenom optimalnega izkoristka prostora v hladilniku. Posebna oblika pokrovov iz ABS plastike omogoča, da posode enostavno zlagate eno na drugo. Koledar na pokrovu je namenjen označevanju datuma pakiranja živil, lahko pa zabeležite tudi njihov rok uporabe.

OPOMBA: Pri čiščenju posod ne uporabljajte grobih gobic in agresivnih čistilnih sredstev, da ne poškodujete tesnilnih delov. 100 % vakuum na našem platnu ni mogoč, zato so tudi vakuumsko shranjena živila v minimalni meri izpostavljena oksidaciji in zahtevajo shranjevanje v hladilniku.


Uporaba

  • Solato, zelje, paradižnik in papriko očistite in narežite ter jih shranite v vakuumsko posodo, da ohranijo svežino celo do 14 dni.
  • Čebulo, bučke, por in ostalo zelenjavo za omake, enolončnice ali priloge narežite ter jih shranite v vakuumsko posodo primernega volumna. Vonjave aromatičnih živil se ne bodo širile po hladilniku, saj so nepredušno zaprte v vakuumski posodi.
  • Pripravite več vrst sadja za sadne napitke ali prigrizke za vso družino in jih narezane vakuumsko zaprite posodo. Tako boste imeli sestavine za pripravo sadne malice ali napitkov vedno pri roki.
  • V vakuumsko posodo lahko shranite tudi kruh, pecivo, sir in salamo ali druge dodatke. Pekovski izdelki bodo ohranili svežino, salama in sir pa se ne bosta izsušila.

Tehnične podrobnosti

Barva zelena
Prostornina 3 in 4,5 l
Št. delov 5
Strojno pomivanje da

Material
Posoda tritan brez BPA
Pokrov ABS plastika
Tesnila in ventil silikon
Odcejalnik polipropilen

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Število kosov v setu 5
Vakumska da
Barva svetlo zelena